onsdag 29. mars 2017

Jordlukt i hus

Lukt er ofte det første varseltegnet på om du har et fuktproblem i huset , sier Roger Zachariassen i Anticimex. I tillegg til materielle skader, kan . Kjenner du en dårlig lukt i huset som du ikke finner årsaken til? Her forteller eksperten hvordan du skal snuse deg fram til luktkilden. Lukter det rart i enkelte rom i huset ditt?


En litt merkelig eim du ikke helt klarer å sette fingeren på?

I verste fall kan dette faktisk være et tegn på . Den fuktige perioden vi har vært inne i over lang ti kan gi fuktskader på . Merkbar lukt kan være en indikasjon på for stor belastning av kjemiske stoffer i. I nye hus får man sjeldnere problemer med muggsopp. Problemer med fukt i huset kan resultere i både muggsopp og ekte hussopp. Jeg er usikker på hva lukten i huset vårt kommer av. Når vi har vært borte noen dager er lukten spesielt sterk.


Lukten varierer noe fra rom til rom . Vonde lukter kan fort spre seg i huset dersom man glemmer å fjerne kilden, og det kan være skjemmende og ikke minst irriterende.

Bakepulveret er din venn i . Når vi nå kommer inn i boligen, vil jeg først ta en rask tur rundt i huset for å kunne kjenne eventuell lukt fra muggsopp. Råte har gjerne en litt emmen og søtlig lukt. Les også: Nalen er din beste. Og det er mange ulike sopptyper som truer norske hus. Mistenker man at det er fuktskader i huset på grunn av lukt , misfarging eller lekkasje, bør boligeierne få utført en inspeksjon eller en fuktmåling.


Det er kanskje spesielt den som kjøper seg hus som i tillegg til en vanlig . Men, vil mugg virkelig gi en lukt som er gammel? Man kan kjenne fuktproblemer eller muggsopp ved lukt - den. Vi har et gammelt gårdshus i skogen som avsetter en lukt på klærne våre når vi oppholder oss der over lengre perioder.


Jeg har tidligere lurt på hva vannet mitt lukter, men er kommet til at denne lukta har med varmtvannsbeholderen å gjøre. Når jeg lar kaldt vann renne en stun . Denne lukten sitter KUN i . Men det er mange ting som kan forårsake vond lukt. Men i noen gamle hus finnes ikke denne luftingen, og da blir det raskt mer omfattende å . Slik fjerner du vond lukt og flekker i huset – rom for rom:.


Vond lukt på badet er ubehagelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg