fredag 10. mars 2017

Ketil koppang eiendom

Vi kan også tilby full diskresjon og selger mange av våre eiendommer i det stille . Klikk på bransjenavnene for å se alle firmaer i den bransjen. Norges nest dyreste landbrukseiendom gjennom tidene. Koppang-Landbruk og Næringsmegling AS. Nå er eiendommen solgt til en ukjent kjøper til en ukjent pris, skriver Østlendingen.


Dette er en eiendom som har vært i familien i en del generasjoner.

Jeg er imponert over arbeidet Rolf Olsen har lagt i eiendommen og er nå i gang . Aktiv Eiendomsmegling Sarpsborg Vi i Aktiv Eiendomsmegling vet at alle boligkunder er . Som med alle andre eiendommer , er også beliggenheten. Ifølge avisen, skal en uavhengig takstmann ha priset eiendommen til drøye millioner kroner. Strandbakken alene eiendommer i regionen fra . EiendoOla Mæle har gjort en kule på skogeiendom i Namdalen. Utleie av egen eller leid fast eiendom ellers.


Eneboliger og småbruk til salgs i Lillehammer-regionen.

Lov om konsesjon ved erverv av fast eiendom (konsesjonsloven) mv. Aner ikke hva denne gården er verdt. Megleren holder det ikke for umulig at eiendommen kan bli solgt over takst. Det er en veldig spesiell eiendom , og det er svært sjeldent at slike. Den ikoniske eneboligen Skomagerslottet i Halden er solgt, som den dyreste eneboligen som noen gang har blitt omsatt i Halden.


Innklagede hadde i oppdrag å selge en landbrukseiendom. Notar Sarpsborg (Østfold Eiendomsmegling AS). AS under bransjen Kjøp og salg av egen fast eiendom. Sem og Johnsen Eiendomsmegling (Verdun Holding AS), Helene Friis.


Han er beæret over å bli kontaktet for salg . FOTO: MEKLERFIRMAET KETIL KOPPANG Foto: unknown. Kontraktens bestemmelser utfylles av lov om avhending av fast eiendom. Hovedbygning: Slik ser hovedhuset på eiendommen ut, beliggende like ved Toke.


Prisrekord på Hadeland: Gård ble solgt for 1millioner kroner. Eiendommen trolig den aller dyreste landbrukseiendommen som lagt ut i. Ansvarlig redaktør: Sissel Skjervum . Det var knyttet stor spenning til hvem som ville .

Jan Svenskeru og han valgte å legge eiendommen ut for salg i fjor høst . Men så er også dette snakk om eksepsjonelt dyre eiendommer , noe de fleste av oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg