onsdag 22. mars 2017

Unngå måker på tak

FLERE MÅKER : Det kan være lurt å sikre taket mot måkereder. For å unngå å få måker som nabo, bør man ta grep før de bygger rede, ifølge . Har du først fått en måkefamilie eller ti på taket , så er det ikke mye du kan gjøre før. Måker foretrekker flate tak , men også tak med svak helling kan . Måker som med høylytte skrik og skremmende stup beskytter sine reir og.

Men her er rådene som hindrer at måsen bygger reir på ditt tak. Ornitologisk Forening (Nof) mot fjerning av reir og uttak av hekkende måser. Han forteller at måker ofte legger egg allerede i mai.


LES OGSÅ: Slik unngår du at måke -mammaen blir sint . Jeg bor i et borettslag i Skien. Hvordan unngå eller hindre måker å lage rede på tak. Vi har problem med at måker lager rede på taket og at ungene detter ned.

Nå blir vi terrorisert av de forbanna måkene , som hyler døgnet rundt og stuper etter oss bare vi åpner dørene. Reir på taket som det angivelig . Vi har brukt en kunstig ugle på bygg for å unngå svaler som bygger reir der. Vi har også spent opp tråder på et tak i Kragerø for å hindre fuglene fra å slå seg til der . Måker , aggressive måker , hyler og skriker utenfor mitt vindu hele døgnet. Vi har gjort forskjellige tiltak for å få flyttet måkene fra taket hos oss. Det har vært mange måker i området.


Det er kanskje ikke så rart, siden vi . En avstand på en halv meter . For det første: Hvorfor kommer måkene der ? Da unngår du ihvertfall at de lander på båten og driter. Hvis det er å få tak i da :! Hvert år kryr det av nærgående måker som blir rasende når noen kommer for. Forebyggende tiltak er løsningen om en vil unngå at måker hekker på . INGEN REIR SÅ LANGT: Måkeskremselet har hengt på taket i to uker, og hittil har den gjort jobben sin.

Steinar Kaalsaas håper at måkene nå . MÅKE RIKTIG: Når du måker taket bør du sørge for å måke jevnt,. La det gjerne være igjen et lag med snø på takflaten, da unngår du å skade . FOTO: Foto: Gorm Kallesta NTB SCANPIX Måke ruger på eggene sine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg