torsdag 16. november 2017

Dyneema tau

Hvis du har små hexer eller andre sikringesmidler med hull som er for små til at du kan tre et slyngebånd gjennom,. Tauet er bygget om med en SKdyneema kjerne som pre stretche mellomfletting og polyester ytterfletting. Heftig tau : Kommunikasjonsrådgiver Tom Gederø i Eni slår fast at tauet har. Sterkere en ståltau i samme dimensjon, og vek.


Lettere og mer allsidig, kan brukes på kiler og faste tau.

Dyneema DYNEX MBL tonn. Et lett tau med liten elastisitet. Polyestertau er tau av polyestertråder. Tau i luft og tykke tau har lettere for å bli opphetet. Er jeg blin eller har ikke den store båtkjeden der borte kraftigere saker . Kraftig 32-flettet polyesterstrømpe med dynema kjerne.


Det er ikke returrett på avskåret tau. Erling Haug AS, en av Norges ledende leverandør av ståltau ønsker å være med i utviklingen.

Nettbutikk med alt til topptur, klatring og friluftsliv. Besøk også vår butikk i Todalen på Nordmøre. Seilspesialisten best på seilutstyr, båtutstyr og sikkerhetsutstyr.


Du bruker vanligvis 1cm. Strippet tau glir bedre gjennom blokker, i tillegg sparer du vekt. Tauverk er noe man må ha på båten, både på seilbåt og motorbåt. Om det er for å kunne fortøye barin. Dersom ulykke skulle være.


Lengden på tauet kan forandre seg under bruk, og dermed kan det også bli. Slynger eller tau på standplass? Dette er et flettet blandingstau bestående av DYNEEMA og POLYESTER fiber , oppbygd på. Større bruddstyrke enn tradisjonelt tau. PES- tau med en lengre suksesshistorie enn vårt Sirius 300.


Til daglig produserer de spesialtilpassede tau til offshorenæringen. Robline Sirius 3polyester- tau (metervare). The width of the line is 22mm and it has become the . De utmerkede egenskapene til materialene i polyesterstrømpen og S.

Hvordan gjøre enkel kjernespleis i dyneema. Denne spleisen er grunnspleisen når man skal spleise dyneema tauverk. PVC-duk, nett, tau og wire.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg