mandag 20. november 2017

Grensag med teleskopstang

Arbeid trygt fra bakkenivå. Med STHILs grensager kappes grener og kraftgater sikkert og komfortabelt fra bakkenivå. Med et høyt dreiemoment sager . Forlengbar grensag med hode som kan vinkles for bedre tilgjengelighet.


Ryobi sin grensag for 2volt nettspenning kommer som tre deler brettet sammen.

Solide gummiforinger sørger for at ledningen ikke blir . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Lite tilbakeslag - For glatt, rask kutting gjennom vått og tørt tre. Justerbart skaft som kan utvides opp til 2. Passer til teleskopskaft AP-2.


Sagblad av kvalitetsstål, 1mm. Sag Buet Quikfit Fiskars .

Produkter › Redskap Bufret Sagen er egnet til beskjøring av alle tretyper. Saghodet er bøyd for å gi den beste skjærevinkelen. Teleskop stang , 180- 2cm. Norlog AS er leverandør av kjente sagprodukter fra bl. Stangsag Hayauchi, 2-delt, 3-delt eller 4-delt teleskopstang i aluminium på m, m eller 3 . Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . Mangler: teleskopstang.


Cotech LXC TPS grensag med teleskopstang. LXC 18v batteri og batterilader. Lett og kraftig batteridrevet greinsag med teleskopstang. GRENSAG SOFT GRIP Mer om produktet . Grensag PR 1 sammenleggbar. Er grenene tykkere enn grensaksen klarer, må du bruke grensag.


Gode beskjæringsredskap er en langskaftet grensaks, en skarp grensag og rosesaks. Hvis trærne er høye trenger du en stige og en teleskopstang til å montere .

Glassfiber teleskopstang for lang rekkevidde. Foto: Produsenten Med teleskopstang kan du klippe i høyden uten stige. Den robuste grensaksen for tørt og hardt tre. Produktene kan kombineres med den samme teleskopstangen - med unntak.


Is-sag, grensag og grensaks. En grensag for generasjoner. Fikehåv med teleskopstang. Forlengningsbar grensag med ekstra lang rekkevidde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg