mandag 13. november 2017

Haspelstenger

Haspelstenger er den mest brukte typen av fiskestang. Finnes i et utall varianter og til . De kaster langt, de er sterke og har veldig gode egenskaper for å trette ut stor fisk. Villmarksbutikken - én av Norges ledende innen fiske, jakt, friluftsliv og camping.


Service, kvalitet og utvalg, er våre kjernepunkter.

Pris: Lavest først, Pris: Høyest først, Produktnavn: A til Å, Produktnavn: Å til A, På lager. Calyber spin UL fra tyske D. Ny ørretstang til sesongen? Vi har testet haspelstenger til allsidig, norsk ørretfiske for å hjelpe deg å velge riktig.


Hva er forskjellen mellom spinn og haspel stenger. Er i gang og skal ha meg en Abu Revo, og lurer på hva som passer denne snella best. Lawson Arctic Trout 9`6-22gr 3-delt.

Kleven Jakt og Fiske har et stort utvalg innen jakt, fiske og friluftsliv. Nord-norges eneste sportsgrossist! Muligheter for gode priser, uten å kompromisse på kvalitet. Beastmaster 1UL DX Spinning Shimano.


Pyramiden Sport har et bredt utvalg klær, sko og utstyr for sport og friluftsliv fra kjente merkevarer. Hos oss kan du forvente god service, rask levering og høy . Bredt sortiment av stenger til haspelfiske. Kvalitetsprodukter fra Abu Garcia, Berkley, Fenwick, Mitchell og Shimano. Enkel og rimelig 2-delt stang som er både sterk og lettkastet. Den korte transportlengden gjør BeastMaster CX S. Det er dessverre ikke noen produkter i denne . Hundeutstyr og hundefôr til alle raser, også store raser.


Vi fører hundefor fra Eukanuba. Hundebur, hundeshampo, pelsstell med mer. Varanger Sportslager - Kun kjente merkevarer med markedsledende kvalitet.


MicroWave ringene er utviklet av anerkjente American Tackle Company og er muligens det mest omtalte produktet innen haspelfiske på.

Populær haspelstang som dekker det meste fra lett innlandsfiske til laks og kystfiske! Mye fiskestang for pengene! Det finnes mengder med gode sjøørretstenger, men denne sesongs store nyheter er Fenwick Ironfeather 3. Spinnstenger brukes sammen med multiplikatorsneller. Forskjellen er i hovedsak .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg