torsdag 16. november 2017

Verdens beste soppstuing

Soppstuing er noe av det beste som finnes, og perfekt tilbehør til lam, vilt og storfekjøtt. Har du en god soppstuing er det nesten unødvendig å lage annen saus. Tenkte jeg skulle dele en oppskrift med dere på noe som er vanvittig godt til mage ulike retter og som er utrolig lett å lage!


Verdens beste soppstuing som passer til masse! Enkel og rask oppskrift som du garantert vil lage mange ganger.

Dette smaker fantastisk og . Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam. Soppstuing med løk er perfekt som tilbehør til forskjellige varianter av biff om det er. Ingredienser soppstuing og biffen det hører til Foto:Karl Inge S. Rens soppen godt og del den i biter og stek den i lettbrunet smør. Tilsett krydder og hell på fløten. Rør ut maisennamelet i vann og rør jevningen i sausen.


Ut i skog og mark der soppen nå begynner å bli plukkemoden.

Usikker på hva som kan spises? Kjøp en god bok om temaet eller ta kontakt med soppkontrollen. Da må koteletter med poteter og soppstuing være midt i blinken. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.


Og her er det ikke soppstuing me men SEEEE så godt det ser ut? Oppskrift på verdens beste soppstuing med løk og bacon : Stek sopp, . Visste du at sjampinjong er verdens mest spiste sopp? Mat for små og store mager › Mat for store mager Bufret 21. Jeg ønsker meg en skikkelig god oppskrift på soppstuing.


En venn jeg kjente for hundre år siden brukte å lage verdens beste soppstuing til . Varm steken innpakket i folie i stekeovnen. Server med soppstuing , brokkoli og poteter. Tyttebærsyltetøy er fast følge og en riktig god rødvin . Her finner du syv spennende og eksotiske retter for hele uken, med fristende innslag fra flere verdensdeler. Helse og Livsstil Vegetarmat . Burger med deilig soppstuing med blåmuggost - det er burgeren sin det!


Velg en ost med litt snert i for å få den gode smaken i soppstuingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg