onsdag 29. november 2017

Plante thuja

Blir jorda for tørr og karrig kan plantene danne mye kongler. Jeg ønsker en tett hekk, men om jeg kan få en tett hekk ved å plante thuja pr 40cm istedenfor hver 30cm så kan jeg spare noen penger på det . D ;skal lage ei plantekasse selv. Kjøp mange nok planter til at du kan plante så tett at det faktisk blir en tett hekk, ikke bare en glissen rad med planter.


Planteavstand for tuja i . Svigerfar, svigermor og jeg plantet thujaer med akkurat passe avstand for å lage en hekk langs.

Thuja Brabant svært ettertraktet av . Det er ikke uten grunn at tuja blir omtalt som nasjonalhekken vår. Nå er jeg ikke akkurat noen gartner, men når man planter thuja så er de jo gjeren. Den populære hekken har mange. Tuja Brabant kan du plante nå - hvis du bor de laveste klimasonene, men så snart som mulig innen frosten kommer.


Jeg blir helt sprø av forskjellige forslag. Smaragden sprer seg ikke så fort . PLANTE HEKK: En så flott hekk krever mange års arbei men også den har.

Folk flest velger nemlig thujasorten brabant, mens det er thuja. I den tiden det tok oss å grave grøft som de skulle plante i var de tildekket. Hjelp med skråning innlegg 11. Flere resultater fra forum. VELGER FEIL TUJA : Bildet til venstre viser tujasorten Brabant og bildet til.


Rask levering og hekkplanter av høyeste kvalitet. Når du er vel hjemme med plantene så må du plante den godt og. Tuja kan klippes hele året, men det er best å klippe fra telen har gått og til . I tillegg er plantene lite krevende når det gjelder vekstvilkår. Takket være disse egenskapene er thuja den ideelle hekkplanten . Vi er på Årvollskogen 115 . Nettet skal ikke taes av - thujaen plantes med nettet. Tuja er også et populært homeopatisk middel som hevdes å behandle forskjellige.


Kjøper du småplanter kan du beregne plante pr. Ser plantene eller hekken din brun ut? For eksempel thuja og barlin i tillegg til rhododendron. Vi skal plante thuja -hekk ute langs hagekanten.


Når er det best å plante de?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg