torsdag 9. november 2017

Holdbart oslo

Holdbart har butikker på Vestby ( Vestbyveien 90) og Fredrikstad (Stabburveien 7-9) Overskuddsmat på nett og butikk. Ytterligere en butikk planlegges i Oslo -området. Thor Johansen, gründer og butikksjef i Holdbart.


De ser seg også om etter lokaler rundt Alnabru og Oslo Vest. Noen steder i landet finnes butikker som selger overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet.

Nå kan du som bor lengre unna bestille varer rimelig via . Kontaktinformasjon for Holdbart AS Oslo , telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. HOLDBART : Tor Johansen og Trond J. Jessheim vil betjene kunder fra Hedmark i nord til grensa mot Oslo i sør. Butikkjeden Holdbart selger varer som matbutikker ikke vil ha.


Det kan være varer med kort holdbarhetsdato eller sesongvarer det er for mye . SIDE2): I november i fjor åpnet Holdbart. Vi leter også etter lokaler til en ny butikk i Oslo.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Når man tar Horten- Moss ferja så fikk vi nemlig Holdbart. Vi kjørte via Oslo hjemover og kunne tatt en tur innom Ikea . BILLIGERE MAT: Holdbart , Havaristen og Matsmart lover billigere mat og.


Havaristen, Matsmart og Holdbart har til felles at de kjøper inn store partier. Nå ser de etter lokaler i Oslo. Hun bor i Våler, er arbeidsledig og alenemor til fire. I dag har hun tatt turen til Vestby for å handle på Holdbart , en butikk i tettstedet, sør for Oslo.


Det vil Too Good To Go og Holdbart. Den russiske ambassaden mener tilstanden i forholdet mellom Norge og Russland på det politiske området er utilfredsstillende. I en pressemelding fredag sier den russiske ambassaden i Oslo at tilstanden i forholdet til Norge på det politiske området er. Hvordan komme seg til Holdbart med Buss Klikk på en rute og se trinnvis instruksjoner på et kart, ankomsttider og oppdaterte tider.


Fra Karl Johans gate, Oslo. Det er selvfølgelig ikke holdbart. Holdbarhet er et veiledende begrep for hvor lenge man kan oppbevare en matvare før den ikke egner seg å spise lenger. I går åpnet Ås Better Price i Ås.


I likhet med Holdbart i Ski, skal butikken selge mat med kort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg