tirsdag 21. november 2017

Nattkikkert test

Nattkikkerter gjør det mulig for deg å se i mørket. En nattkikkert forsterker det lille lyset som er rundt, og gjør det mulig å observere nattlivet. Er test av et par nattkikkerter i siste nummer av Jakt. Termisk kikkert erfaringer - Utstyr innlegg 25.


Pulsar Forward DFA- Optikk innlegg 30. Skarpt på hele bildet, trolig markedets beste 1generasjons nattkikkert.

Binocular med CF supertube genr. Jeg har nå fått testet et nytt nattsikte fra Yukon. Dette siktet er den nye modellen som kom etter NVRS pg NVRS-F.


Siktet kunne monteres lengre ned på geværet. Nestor blant norske kikkertforhandlere. Stort utvalg av kikkert, teleskop, stjernekikkert og nattkikkert. Swarovski kameraadapter for nattkikkert. Bestille nattkikkert fra ebay Diskusjon.


Her tester de forskjellige modusene som Thermal, nightvision osv.

Våre nattkikkerter fra Yukon, National Geographic og Bresser tillater deg å se klart i mørket. Eg har lyst å kjøpe meg ein nattkikkert. IR på vogner) - Fikk aldri testet denne detektoren noe seriøst, da vi selv . Våpen as med dette utrope Ranger Pro til den ” nattkikkert -hånd” vi mener desidert gir. Snooperscope er en nattkikkert du kobler til mobilen ved hjelp av en magnet. Toppsjef Guy Cramer i Hyperstealth Biotechnology påstår at kappen til og med kan lure nattkikkerter.


Kappen skal skjule den eller det som . Med Photon XT har Yukon kombinert en digital nattkikkert og en riflekikkert. Resultatet er en riflekikkert . Lahoux i Nederland setter sammen hver enkelt nattkikkert og tester dem før . For bruk i stummende mørke finnes nattkikkerter , som er blitt billigere og bedre med årene. Og det er mulig å få en brukbar nattkikkert for under . Test med UMTI infrarød nattkikkert ved Sognsvann i Oslo 4. The picture is out of focus - one needs to adjust the objective lens every time you change an object located at a. Inne i kikkerten blir antallet . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Har vist dippeduppdilla (ddd) og har kjøpt en nattkikkert på impulsen.

Sant å si, så har jeg heller ikk fått testet den noe særlig, men ser ut som . Passer perfekt til Halloween og skrekk tema! Første bilde er 4x forstørrelse, bilde er på 16x forstørrelse - bilde er hustak på 12x . Trondheim gjennom nattkikkert. Test viser at det som oftest ikke stemmer . Les mer om nattkikkerten på selskapets hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg