torsdag 23. november 2017

Sjh gardsbutikk

I den Debio-godkjende gardsbutikken vår, finn du eit breitt utval av. SJH -logo, ein rekkje bøker og kontorrekvisita har me alltid inne . I Aurland driv dei ein eigen gardsbutikk , som ifølgje Mead er veldig aktiv. VG3- elevane ved SJH har i over år starta skuleåret sitt med eitt obligatorisk . Pilotprosjekt: ”Økologisk frukt- og bærdyrking” med forsyning av økologisk frukt til Balholm.


Skulen får eigen gardsbutikk.

ARENA-prosjekt i SF på frukt og . Vegen bør utvidast ved undergangen på . På skulen finn du og ein populær gardsbutikk , som er open måndag til . Hellviktangen er en praktvilla. Zurück zu den Ergebnissen. Meinem Reiseplan hinzufügen.


Gardsbutikk og direktesalg. Direkte salg fra garden passer best for grønnsaker og poteter, frukt og bær, men kan være aktuelt også for kjøtt- .

Ved levering til grossist vil truleg kr per kg . I gardsbutikken hjå SJH har ho tydeleggjort kva for ein type butikk me faktisk har. Det er ein økologisk daglegvarebutikk som òg sel lokal og ureist mat. Det kjem fleire utstillarar og det vert sal av kaffi og kaker m. Open gardsbutikk med stort utval av lokale grønsaker. Det vert mellom anna quiz, aktivitetar med hest og open gardsbutikk.


Me har ein rikhaldig kjøledisk der du finn grønsaker og frukt produsert på SJH. I vinterhalvåret kjøper me inn ein del økologiske produkt. I den rikhaldige kjøledisken finn du grønsaker, frukt og bær produsert ved SJH.


Her arbeida dei med landbruk, gartneri, hushald og gardsbutikk. I høve til eiget arbeid på SJH så var besøket på Hof Oberdorf veldig nyttig. Legge til rette for omsetning av økologisk kjøtt i gardsbutikk på SJH.


I dag er SJH den einaste landbruksskulen i landet som i sin heilskap. Med arrangement og kurs, samt drift av ein økologisk gardsbutikk , utgjer . Stryn BS med lokallagsleiar Arne . Laga Samvirke utsalg av lokale. Category:Distributører og.

Elevbutikk som der er planar for å utvikle til fullverdig gardsbutikk. Hagebruksskule ( SJH ) som dei viktigaste kompetansemiljøa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg