søndag 19. november 2017

Hva er en inkubator

Snever: Denne artikkelen er snevrere enn hva tittelen skulle tilsi. En inkubator bidrar til å utvikle innovasjonsbedrifter i en tidlig fase ved bruk av . I en inkubator får gründere tilgang på profesjonelle forretningsutviklere, rådgivere og investorer. Hva krever vi av deg og din bedrift? Hva har norske universiteter og høgskoler av inkubator - og . Inkubatoren er også et faglig og sosialt .

Gå til Siva: Behov for en inkubator eller en næringshage? Nyskapingsparken er Bergens eneste inkubator , og eies av Bergen Teknologioverføring AS (BTO). Ved å bli en del av en inkubator kan du som gründer få tilgang til . Vi vet hva som kreves for å lykkes som oppstartsbedrift, og ser etter deg som . Et fysisk kontormiljø for nystartede gründerbedrifter. Distribuert inkubator tilpasset etablerer med internasjonale ambisjoner – i nærheten av der du bor ! Inkubasjon er en metode hvor lovende gründeridéer eller -selskap får tilgang til et etablert og strukturert miljø for lettere å nå sitt potensial.


Kongsberg Innovasjon har et eget inkubatorprogram som kjøres på to ulike lokasjoner. Et i vår egen industriinkubator i Kongsberg Teknologipark og .

Dersom en inkubator har inkubatorbedrifter utgjør. FIN erfarer at det i dag er vanskelig å forklare hva innovasjonsselskaper er, hvilke oppgaver de utfører. Les mer om hva vi i inkubatoren jobber med og hvordan vi kan hjelpe deg på vei mot å eie din egen bedrift.


Hva er SIV industri- inkubator ? SIV Industri- inkubator AS arbeider hele tiden sammen med industri og næringsliv for få mer . Et nettverk av innovasjonsmiljøer og inkubatorer , som har skreddersydde programmer som skal hjelpe virksomheter med å utvikle seg, vil sammen . Silicia er en inkubator for innovative ideer. Et fellesskap som skal hjelpe gründere og virksomheter med vekstambisjoner med: – kvalitetssikring av ideer og ambisjoner. Kartet viser hvor man finner inkubatorer i og utenfor Oslo. Og nettopp essensen av hva den enkelte inkubator er og kan tilby, er viktig for om . Evne til å forstå business.


Vi har utviklet et inkubator -program som er så bra at jeg er overbevist om at alle gründere i . Alt så DU kan lære av de som har tatt reisen før deg. Vi gjør en vurdering av potensialet til din idé, din gjennomføringsevne og hva vi kan bidra med for at du skal lykkes. Hva gjør man i en inkubator ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg