mandag 20. november 2017

Fugleskremsel drage

Jager fugler og andre dyr. Fugleskremsel Ørn - Drage og 6M mast. Meget effektiv fugleskremsel som imiterer en stor rovfugl av typen ørn eller hauk.


Du slipper fugler som forstyrrer deg, og legger igjen mye skitt. Silhuett av en rovfugl oppleves .

Jo, det gjør du med et meget effektiv og velprøvd fugleskremmer som beveger seg . Montert i tau på teleskopisk glassfiberstang på . Derfor var ikke Olsen vond å be da en kollega tipset om en drage formet som en. Les også: Toppløst fugleskremsel skremmer vettet av gåsa . Detaljer: Produktomtaler . Effektiv fugleskremsel drage som beveger seg naturlig i vinden. Denne danser i luften som en drage , og får oppdrift av vinden.

Teleskopisk stang på meter. Den starter med lite bevegelse i luften. Kite`n skremmer alle typer . En skremmefugl som også virker i . MCB Media City Bergen fugleskremsel på taket. DRAGE : Det er betre med ei fugl i handa enn ti på taket, heiter det i eit populært ordtak. Med snor og karabinkroker for feste.


Benyttes på flate tak, bærhager, golfbaner, . Store, svarte fuglelignende drager flyr lavt over hustakene i sommer. Sort Rovfugl drage - Viltskremmer fungerer best på: Gås, kråker, stær, duer, måker, rådyr, hjort og andre små fugler. Virkemåte: Danser og flyr i. Nå har de satt opp et flygende fugleskremsel. De har nå kjøpt inn to fuglelignende drager , som nå har jobben med å holde . FUGLESKREMSEL : I forrige uke satte kommunen opp en hauk for å. Dette er et fugleskremsel som virker!


En fuglelignende drage henger fra et tre og en plasthubro står på en stolpe.

Les vurderinger om leger og andre behandlere. Eller en fugleskremsel - drage ;. Slik blir ikke fuglene vant til den, slik de blir av stasjonære skremsler. Bruk fuglebeskytter drage for å beskytte mot fugler angrep. Tradisjonelle fugleskremsler er statiske og fuglene vil vende seg til dem veldig fort og effektiviteten . Hvordan holde måkene og andre fugler unna?


Scarybird flyvende fugleskremsel ekstra drage. Utnytter fuglenes instinktive frykt for rovfugler. Drager er utformet for å hindre fugler som forstyrrer slik som kråker, kaier, måker og duer. Plasseres i åpne områder som felt, beplantning, plener, bygninger, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg