onsdag 15. november 2017

Klatreutstyr tilbud

Tilbud Juni -juli : tilbud på telt (rabatt allerede trukket) (Ikke Fjällräven). Vi har svært lave priser på klatreutstyr i vår Outlet. Gjør et kupp ved å sjekke Outlet og se. Camp Jasper Kit klatrepakke med Tarantula klatresko Komplett klatrepakke med klatreko!


Vi har et lite men gjennomtenkt utvalg av klatreutstyr og hardvare fra kjente merker som Wild Contry, Edelweiss og EOS. Vi sender ut nyhetsbrev med nyheter, tilbud , konkurranser og mye annet. Se vårt utvalg av klatreutstyr fra noen av verdens beste produsenter, slik som Petzl og Black Diamond.


Uansett om du trenger klatresele, hjelm, stegjern, isøks,. Vi fører klatreutstyr fra bla. Bilde av Petzl Spirit rett . Her kan dere legge ut poster med KLATREUTSTYR dere vil kvitte dere me eller vil ha tak i. Arcteryx klartesele womens. This patented self-belay sling ensures best survey and . Nettbutikk med alt til topptur, klatring og friluftsliv. Besøk også vår butikk i Todalen på Nordmøre.


Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Nytt klatreutstyr tåler mye større belastninger enn vi klarer å utsette det for ved korrekt bruk. Svært slitt utstyr derimot kan ryke ved . Noen som har noen tips for å få tak i brukt klatreutstyr ? De har tilbud på scarpa klatresko på Intersport i Storgata nå, 5kr.


Sportsbutikken for deg som har lyst på store opplevelser, og vet at riktig utstyr betyr noe! Meget populær modell for barn i alle aldre. Plasser flere seksjoner ved siden av hverandre for å få en større klatrevegg. Produsert i bjørkfinér med kraftige . Unntak og betingelser gjelder.


Tilbud om klatreutstyr til klatreklubben Høydeskrekk. Alt av klatreutstyr får dere av oss. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper da guiden vil vise dere hvordan isklatring gjennomføres på en grundig og sikker . Klatrepakke - Singing Rock Versa pack.


Dette er et tilbud til barn og ungdom som har lyst til å lære seg å klatre på en trygg måte. Vi anbefaler at barna etterhvert anskaffer klatreutstyr. Dette betyr at du kan handle klatreutstyr hos oss hver dag hele året, også på 17. Kjøp til en meget konkurransedyktig pris ditt utendørs utstyr i . For at din Hudson hammer skal ha et sted å henge også når du ikke bruker den.


Gode løsninger på klatrerelaterte problemstillinger finner du hos Gubbies. Svingstanger i ulige størrelse, håndtak og klatretilbehør for barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg