tirsdag 28. november 2017

Nattbord inspirasjon

Eksotisk inspirasjon på nattbordet. Trenger du inspirasjon til interiør på soverommet? Ofte et oversett møbel, men nattbordet har evnen til å løfte soverommet fra traust til lekkert. Hos JYSK har vi alltid gode tilbud på nattbord.


Vi har et stort utvalg nattbord i forskjellige materialer og design.

IKEA sitt nye nattbord heter Vikhammer, og er sort. Håper på mange interiørinnlegg framover, kjekt med inspirasjon ! Stort hotellrom med hvit dobbeltseng kombinert med nattbord og en. Et stort soverom med svart seng og nattbord. Se mer inspirasjon på idébloggen . Beige og grått soverom med BJÖRKSNÄS seng, nattbord og kommode med skuffer laget av.


Koselig blått og brunt soverom i moderne stil med TRYSIL seng,. Uansett om du foretrekker inspirerende lesing før sengetid eller om du bare liker å ha det ekstra hyggelig i nattlampens milde lys, gir et nattbord fra Bolia plass til .

Shop Nattbord hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Nattbord i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Kjøp splitter nytt nattbord hos FINN Shopping!


Pepe nattbord med skuffer i hvit høyglans og eik dekor. Gjør det til et inspirerende sted med smykkeskåler og vakre småting! De siste dagene har jeg vært på utkikk etter to nattbord som vi skal ha på soverommet vårt.


Jeg har trålet internettbutikker, i tillegg til at jeg har . Kjøp Nattbord inspirasjon på Kelkoo. Victoria nattbord , tidløst og elegant nattbord laget i heltre furu. Passer til alle våre modeller.


Kommer ferdig montert, med skuff på skinner og hylle. Et nattbord er godt å ha ved sengekanten. Bruk det til avlasting og oppbevaring.


Et fint sted å ha vekkerklokken, vannglasset, leselampen og . Våre hovedleverandører til soverom er Hästens og Montana.

Her finner du utvalgte bilder til inspirasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg