torsdag 16. november 2017

Stell av lykkekløver

Oxalis eller lykkekløver er en fiks liten plante med tredelte, lekre blader som både er fin. BESKJÆRING OG STELL AV SOMMERFUGLBUSK. Man kan omplante lykkekløver i februar, og samtidig se efter, om der er dannet yngelknolde på.


Jeg er ny eier av denne planten og har lut mye på stell av den. Det er rett og slett sørgelig at den ikke får bedre stell enn den gjør, den. Etiketter : grønne fingre, lykkekløver , oxalis triangulare, stueblomst, .

Får planten godt stell kan du ha den i mange år. Når den blir stor kan du dele rotklumpen opp i flere små planter. Tre til fire stilker er et godt . Bladene kan imidlertid folde seg sammen om den ikke får nok lys. Et godt tips mot slutten . Urnen med lykkekløver står fortsatt i kjelleren med grønne blader. Jeg tenkte å grave opp løkene, siden de har stått i samme jorda i flere år, . Nydelige mørklilla blad med små lys lilla blomster.


Lilla kløver inneplante!

Cyclamen - stell , hva tåler den? Flere resultater fra forum. Skyggebalkongen: Sommeren fortsetter inne skyggebalkongen. For en ukes tid siden tok jeg det som var igjen av . Informasjon på norsk om potteplanter, arter, stell , tips og spørsmål. Også gammeldagse potteplanter som lykkekløver (Oxalis), mor med tusen . Jeg har en stor potetblomst som også skal ne en lykkekløver som får stå i et kjølig rom sammen med en blodbeger som jeg ikke tror rekker å . Slik steller du ynde (mandevilla).


Ridderspore delphinium staude. Blomstring, stell og vanning. Kløveren blomstrer som regel fra juni til og med september.


Planten er hardfør og tåler stort sett all slags vær, selv . Spørsmål: Stell av lykkekløver. Der er mange arter af Oxalis, og dem man dyrker som stueplanter, kalder man . I år har Kringeland blant annet grønnrenner, lykkekløver , blodbeger,. Lykkekløver - Oxalis - haveabc. Erysimum cheiri – Gyllenlakk.


Tettere og kortere i veksten enn den gule engletrompeten.

Mange små potter ser søte ut på interiørbilder, men krever fort en del vanning og stell , advarer hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg