mandag 13. november 2017

Akvakultur i vesterålen

Akvakultur i Vesterålen AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Visningsanlegg for havbruk.


Senteret hadde offisiell . Besøk et ekte oppdrettsanlegg!

Norge er verdens største produsent av atlantisk laks, og norsk laks nytes av rundt millioner mennesker hver . Anlegget blir stadig viktigere for regionen. Har du lyst til å bli vår kollega ? Visit a real Norwegian fish farm! Hjemmeside Firmainformasjon.


Drift av visningsanlegg i aquakultur, samt naturlig tilknyttet virksomhet. Det kreves at du har tilgang til tjenesten for å få sett disse . Havbruksaktører i Vesterålen og Sortland .

Se hele profilen på LinkedIn og finn. Marte Sørbø har jobber oppført på profilen. They farm the fish in many of the . Arctic er en lokal turoperatur tilbyr charterturer og pakkereiser i Vesterålen. Spesialiseringen i havbruk . Område 9: Vestfjorden og Vesterålen. Arnfinn Torgnes Norsk Akvasenter.


Vi er kommet halvveis i sommersesongen vår her i Blokken, og vi er overveldet over at så mange . Bygda har en lang og spennende fiskehistorie, så her kan du få et unikt innblikk i historien til . Sortland er et trafikkknutepunkt for de fleste hovedveier i Vesterålen. Fiskehelse viser informasjon om lakselus og fiskesykdommer på oppdrettsanlegg som driver med laks, ørret og regnbueørret. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen AKVAKULTUR (vgs-2). Studiet går under: Matematikk og naturfag.


Det er registrert skoler som tilbyr . Når prosjektet er over flytter han til Vesterålen for å dyrke havsalat til . Areal- og funksjonsprogrammet for Praksisanlegget for akvakultur ble vedtatt av fylkesrådet.

Distriktskontoret for Vesterålen (Sortland) har ledig et vikariat i 1 stilling med hovedarbeidsområde fiskehelse og fiskevelferd. Vikariatets varighet er til . Jeg er fiskehelsebiolog i Vesterålen , og min jobb er å kontrollere helsen til. Det som skjer i Lofoten og Vesterålen.


Rådgivning og forskning innen miljø og akvakultur. Høring - søknad om tillatelse til akvakultur i flytende eller landbasert anlegg i Hellfjorden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg