torsdag 30. november 2017

Fettutskiller kjøkken pris

WALPOL FETTUTSKILLER FRA TYSKLAND Produsert av rustfrittstål med. Modell: WNG-Mål (cm): L:D:. Da er det en stor sannsynlighet for at du må ha en fettutskiller.


Inne på et kjøkken er fettet flytende, men når det kommer ut i rør, og videre til . Morten Engebretsen AS har levert fettutskillere til det norske markedet i over år.

Alle profesjonelle kjøkken skal ha fettutskiller. Driftsinstruks for fettutskillere , levert av ODIN MASKIN AS. ODIN MASKIN AS - RENSELØSNINGER FOR AVLØP - Norges ledende leverandør av olje- og fettutskillere. I de tilfeller det ikke er mulig å plassere fettutskiller på et lavt nok nivå for selvfall fra kjøkkenet , er denne pumpekummen en løsning.


Rensesystemer for kjøkkenavløp - fjerner fett og matrester. For et renere og bedre miljø. Automatiske fettutskillere som oppfyller .

Formålet med fettutskiller er å samle opp fett i avløpsvannet før det størkner, og dermed øker faren for. Du kan bestille pakkeløsninger til fordelaktige priser. Den gjør det mulig å pålegge virksomheter å installere fettutskillere.


Virksomhet: bruker av olje- og fettutskiller. ADT Fettutskiller -mange bruksområder Bufret Lignende -Kvalitet- pris -riktigtid. ATD fettutskiller reduserer tømme- og transportbehov og skåner miljøet. Kobles til 2W strøm, innløp fra kjøkken , til avløp og lufting.


Sorter etter pris : lav til høy. KTV Group har den siste tiden overtatt tømming av fettutskillere på en rekke steder i. Kunder kan være restauranter og kafeer, storkjøkken , kantiner, meierier, . I Trondheim er det krav om installasjon av fettutskiller på avløp fra storkjøkken , restauranter, kaféer, større kantiner og lignende. Basal fettutskiller bør benyttes i områder hvor store konsentrasjoner av fett forekommer. Alle virksomheter med storkjøkken og næringsmiddelindustri skal installere fettutskiller. Det er ikke tillatt å installere avfallskvern til kjøkken.


En fettutskiller fungerer etter prinsippet om at fett er lettere enn vann.

I avskilleren flyter fett opp til. Funksjon og holdbarhetsgaranti. Pris i NOK Normal svartid. Konkurransedyktige priser. Vi leverer storkjøkkenutstyr i god kvalitet til lave priser.


Trenger du rustfri benk, koketopp, oppvaskmaskin eller isbitmaskin?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg