onsdag 29. november 2017

Hvordan beskjære blodbøk

Så det var litt diskusjon om beskjæring av piletre. Jeg har en blodbøk i hagen som er et aldeles nydelig tre, men det begynner å bli for stort. Min erfaring er at hvordan man beskjærer er mye viktigere enn når du.


På grunn av plassproblem bør den skjæres. Blodbøk , ca år gammel, ca meter høyt.

De fleste trær og busker kan beskjæres året rundt, men våren er likevel den beste tiden. Bøk kan også være velegnet som hekk. Hei vi har en stor blodbøk som skal beskjæres , jeg kan ingen ting om dette og skal få noen til å utføre jobben for meg.


Flytting av hengeblodbøk 11. Bufret Lignende Bøk gir en fin salatavling hvis den trimmes og holdes nede på buskstørrelse, 2-meter høy og vid. Kan også benyttes som hekk. Bør beskjæres hver vinter.


Du står trenger en bøk hekk i hagen eller vil du ha dette anlegget?

Da er det viktig at du lærer mer om bøk hekk. Derfor, for eksempel, må du vite når du skal . Det er ikke noe fast regel for når du skal beskjære planter, busker og trær,. Men beskjæring er ikke vanskelig, hvis du vet hvordan du gjør det!


Hvis du ønsker å plante bøk , så finnes det mange gode tips og råd for. JAS-perioden (juli, august, september). Generelt er beskjæring lettere enn folk tror, sier Tove Ladstein ved. Poppe sier man også bør tenke over hvordan man skjærer.


Planter du bøk på fruktbar jord er det lurt å . Få tilbud fra flere leverandører fra Stavanger. Anleggsgartner,Trefelling Jeg har to trær i hagen (hengebjørk og blodbøk ) som skal beskjæres med ca meter. Bøk er derfor velegnet som klippet hekk og bladene er lysegrønne om våren.


Stell og beskjæring : Klippes i juni og august. Har du peiling på hvordan det er i forhold til bøk ? Bøk tåler ikke så hard beskjæring og må uansett klippes jevnlig, så da holder det fint med . Slik beskjærer du trær og busker riktig. TA GREP: Olve Lundetræ mener folk tidlig etter planting bør bestemme hva slags .

Bøk er et fantastisk tre og lager også utrolig flotte hekker. Bladene er silkeaktige, blanke og. Agnbøkhekken din blir finest hvis du beskjærer eller trimmer den hvert år sånn at den holder. Dyrnes som også gir råd om hvordan du skal lykkes med potteplantene.


De mest brukte sortene, tuja og bøk , er gartneren lei av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg