fredag 16. mars 2018

Cowboykaktus pasning

Planten trives allerbedst på en solrig plads. Mellem vandingerne skal planten . Vi har kaldt den cowboy kaktus men jeg mener at den høre til euforbia familien. Du stiller imidlertid spørgsmål om pasningen.


Det er nemlig slet ikke en kaktus, men en sukkulent. Dels kræver sukkulenter og kaktus stort set ingen pasning.

Desuden er sukkulente planter meget nøjsomme og kræver næsten ingen pasning. Oplysningerne her indskrænker sig til de . Lys: Disse planter stammer fra områder med meget lys. Kaktusog andre Sukkulenter. Derfor er det vigtigt at give dem en lys placering. Tilføj lidt jord i din krukke og sæt din kaktus i . Med vores travle liv er det en perfekt plante, da den ikke kræver den store pasning og derfor er let at holde liv i meget længe.


Den har en flot, dyb grøn farve og kan blive meget høj, hvis den får den rette pasning.

Pasningen af planter behøver ikke nødvendigvis være en jungle. Det er blevet et hit at samle på og dyrke kaktus igen. Her får du en række gode råd til pasningen af planterne. Belønningen er de smukkeste . En cowboykaktus kan sagtens plantes ud i haven. Den vokser med lynets hast . Bufret Oversett denne siden 14.


Fakta om pasning og pleje: Sådan placerer du din kaktus. Placeres så lyst som muligt, gerne i direkte sol. De fleste kaktus kan tilbringe . Altså en plante, der har evnen til at holde på vandet, som kaktus, men ikke er det. Følg den vejledning, der følger . Pasning Gymnocalycium horstii foretrækker delvist sol og skygge. DECEMBER er der på alle cowboykaktus.


Indlægget er baseret på mine egne erfaringer, samt den ekspertviden jeg har indhentet over tid. Lignende Den mørkegrønne forgrenede kaktus, kaldet ” cowboy-kaktus ”, er en børnevenlig kaktus,. Euphorbia Trigona (den vi kalder cowboykaktus ) og Euphorbia tirucalli (intet dansk navn). Højde fra pottens top cm. Pasning I sommerhalvåret er en ugentlig vanding i reglen tilstrækkelig.


Gødning kan tilføres i en tynd opløsning med vandingsvandet. Cowboy kaktus , Cowboykaktus - Eu. Stueplanternes pasning , af Johs. Hvad betyder det for pasning m. Jeg satte en avocado sten i jorden ved min cowboy kaktus og har nu fået en flot plante.


En Amaryllis med en kaktusunge er ikke helt almindeligt. Kloningen er også sket rent lav- teknisk ved at udhule et hul i et amaryllisløg, hvorefter den stikkende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg