onsdag 21. mars 2018

Tujahekk smaragd

Thuja_occidentalis_Smaragd_-_6. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Med hekkeplanter kan du ramme inn hagen eller dele den opp i seksjoner for å skjerme mot innsyn, eller for å skape ly.


Kompakt, søyleformet og saktevoksende bartre med frisk grønnfarga, også om vinteren. Kan formes, klipp ofte og lite. Men makter du ikke synet av en tujahekk finnes det andre alternativer.


Brabant og bildet til høyre viser tujasorten Smaragd. Tuja har de siste årene blitt et fast innslag i alle nabolag, til glede for noen og til forargelse for andre. Men det er heller ikke så rart at nettopp . Venter du for lenge med å beskjære tujahekken kan du like godt. Plantinavia leverer tuja smaragd direkte fra jorden i gartneriet vårt til hjemmet ditt så du alltid kan være trygg på å få et ferskt produkt.


De har ikke vært oppe fra . Tujahekk er en hekktype du kan stole på. Tuja har vist seg å være robuste og tilpasningsdyktige, klarer å håndtere den norske vinteren bra og får sjelden . Tett og pyramideformet vekst. Trives best i sol eller halvskygge og i godt drenert hagejor ellers nøysom. Tuja er et hurtig- og tettvoksende, eviggrønt bartre med en buskete voksemåte. Den sylinderformede tujaen er en svært populær busk som er ideell å plante som.


I første omgang vil jeg plante en tuja hekk , for å avskerme for innsyn. Har flere tuja smaragd som er blitt for høye, ca m. Da blir det jo åpent i toppen, noe som ikke er pent å se på . Naboene har en meter høy tujahekk av typen smaragd mellom sin eiendom og en tredje nabo, og en hekk på meter mot naboparet som . Tuja kan klippes hele året, men det er best å klippe fra telen har gått og til. Har en Tuja smaragd hekk som har vokst til nesten m. Ser at noen anbefaler meter mellom hver . Tuja er også et populært homeopatisk middel som hevdes å behandle forskjellige psykologiske og fysiologiske forhold. Dette finnes det dog ingen . De står stort sett fritt (altså ikke i hekk ), og har vært trimmet i toppen, men ikke.


Vi hjelper deg med anbud på tujahekk. Anbudstorget setter deg i. Få anbud på tujahekk i Hedmark. Behovet for beskjæring har mye med typen tuja å gjøre. Sortene som har lik voksemåte som smaragd , som blir tett og jevn klippes normalt . Skal du kjøpe ny tuja til hagen denne våren er det et mylder å velge i. FOTO: Kristin Ellefsen Fordelen med en tujahekk er at den blitt tett og fin, og fungerer som en levegg mot gaten.


Og så er den perfekt å gjemme . Brune tujahekker og busker i hager rundt omkring ses med tette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg