fredag 23. mars 2018

Fritt skolevalg hordaland

Få gratis vidaregåande utdanning på ein av våre mange vidaregåande skular. Vi tilbyr utdanning for både ungdom og vaksne. Mens elevene i ni fylker har fritt skolevalg , er andre elevers frihet til å velge sk.


Hordaland Inntakskontoret opplyste at hovedregelen er at . Debatten om fritt skolevalg har kanskje stilnet, men for mange er dette høyst aktuelt.

En fjerdedel av elevene benyttet seg av . Fritt skolevalg er med på å skape en god og motiverende videregående skole! Uten hensyn til hvor de bor. Høyre vil pålegge fylkene å la elevene selv velge hvor de vil gå på videregående skole, sier partiets skolepolitisk talsmann, Henrik Asheim. Les innlegget: – Min drøm for skolen er at fritt skolevalg blir enda friere.


Si ;D-innlegg: Vi må ikke gjøre fritt skolevalg til syndebukken. Pål Hafstad Thorsen advarer mot fritt skolevalg i Bergen, skriver Bergens Tidende. Om vi fortsatt skal ha fritt skolevalg , frykter jeg at det vil bli mye kjøring av elevene.

Med Høyre vet vi hva vi får, nemlig fritt skolevalg. Elevorganisasjonen jobber aktiv for fritt skolevalg på tvers av fylkesgrensene. Det er ille for den hardtarbeidende.


AUFs forsøk på dobbeltkommunikasjon om fritt skolevalg er pinlig. Elever i grunnskolen har rett til å gå på den skolen de hører til. Du kan søke om å få barnet ditt inn ved en annen skole.


Overlater vi dette til hver enkelt skole er det best om vi også har fritt skolevalg. Da kan foreldrene velge den skolen som har det tilbudet de . Arbeiderpartiet vil gjøre fritt skolevalg enda friere. Unge Høyre mener at elevene selv bør bestemme hvilken skole de ønsker å gå på, og ikke postnummeret man har.


I dag er det slik at elever må . Der kan man søke fritt over hele fylket. Det offentlige må gi familiene valgfrihet med kontantstøtte, et mangfold av barnehager og fritt skolevalg. Bergen KrF ønsker et variert og trygt barnehagetilbud av . En kan søke fritt i eget skoleområde. Dersom et tilbud ikke finnes i eget skoleområde kan en søke til hvilken som helst skole i Nordland som har det ønskede .

Rasmus Rasmussen går så langt som å si at alle både skal ha . Inntakssystemet er fritt skolevalg basert på karakterer, som betyr at elevene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg