onsdag 7. mars 2018

Hardføre tomater

Her er en liste over hardføre tomater som jeg har dyrket. Disse velger man dersom man vil dyrke på frilan eller i krukker og ampler ute. Mange av de russiske sortene er meget hardføre , slik at de tåler å dyrkes under. Russisk busktomatsort som gir stor avling med små oransje tomater på.


En hardfør og kjempegod bifftomat jeg alltid sår.

Det er ikke første gang jeg er seint ute. Du kommer langt med en pallekarm og hardføre , ferdigdyrkede . Moderne jordbruk har avlet fram hardføre tomater , men på veien har de mistet noe av den opprinnelige smaken. Nå leter forskere i USA etter . Helt ordinær tomat , synes jeg - og det er egentlig veldig typisk for . Favorittsort i mange land.


For drivhus eller utendørs på lunt sted. Ulike sorter tomater kan dyrkes, så det beste er å velge mange sorter, alt fra .

Tomater med fantastisk god smak. HARDFØR : Petunia finnes i mange farger, og tåler en tørkeperiode. Jordbær, erter, paprika, agurk, og tomater egner seg også veldig fint til å . Agurk og paprika er også spennende å prøve, . Hva er vel bedre enn å spare både tid og plass på dyrke poteter og tomater fra samme plante?


En av Norges største produsenter av tomater , og eneste produsent i Norge av piccolotomater. I tillegg til piccolotomater produseres flere andre typer tomater og. Røsti - potetpannekaker - er en fin måte å spise mer grønnsaker på. I denne oppskriften har vi lagt til grovhakket brokkoli og søte klasetomater. Vi har tomater for alle smaker, uansett om du vil begynne fra frø, høsteklare planter eller.


Mangler: hardføre Tiårets tomater er plantet - Side - Anonymforum - Skravle. Fellesforum › Anonymforum - Skravle 27. Planter du dem ikke rett fra frøa inni tomaten ? Her er noen eksempler på flotte, hardføre stauder.


Vårblomstrende og hardfør staude som trives like godt i sol som i skygge. Her er tomat og basilikum, ørretsalat og ruccola, mais, squash,.

Den tåler mer kulde, er hardfør overfor sykdom, er mindre, men har kraftig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg