fredag 16. mars 2018

Stille inn fotocelle

Med fotoceller , ur eller bevegelsessensorer unngår du dette, og energiforbruket til. Dersom uvedkommende tar seg inn på din eiendom, blir de overrasket av . Max startstrøm, innkoblingsstrøm 120A i max msek. Slike fotoceller er ofte utstyrt med innlæringsfunksjon , ”Teach in”, for å sikre . Kan stille inn flere programmer også da.

Skaff deg en fotocelle for styring av utelys, eller en Astrour som gjør jobben for deg! Fotocelle 230V for utendørsbruk. Registrerer lysstyrken i omgivelsene og tenner tilkoplede lamper automatisk når skumringsnivået er nådd om kvelden og . Fest positiv sonden av voltmeter peke hvor potensiometeret og fotocelle er koblet. Direkte sterkt lys på fotocelle og justere potensiometer unitl voltmeter angir . Kan plasseres nær en lyskilde (m) takket være retningsbestemt fotocelle.


Du kan stille inn hvor lyst det skal være når lyset aktiveres (5–lux). Med SensaLite kan du stille inn rett lysnivå.

Ved fotocelle -prioritet vil . For å oppnå maksimal driftsstabilitet er det eneste operatøren skal gjøre manuelt, å stille inn (ved help av en trimmer switch) den ideelle . Utfør de følgende programmeringstrinn for å stille inn. Denne trafoen har og innebygget fotocelle som du kan stille inn slik at den tenner lysene når det bli. Dette tilbehøret gjør det mulig å komme inn i garasjen. Tilkobling av 2-leder fotocelle.


Med DIP-bryter (SCH2) kan man stille inn forhånds- definerte . Slå på hovedstrømtilførselen. FORBINDELSE MED FOTOCELLE. Vennligst sett inn vedlagte batteri på 9V for drift.


I tillegg er det mulig å ha utelys med fotoceller. Da kan du stille inn hvor mørkt du vil det skal være før lysene slå seg på. Tekniske data: Driftsspenning. Det er praktisk og strømbesparende. Bryterfunksjon: 1- polet gnistfri.


Doble banankontakter for tilkobling av fotocelle.

ECBer ikke vanntett, så pass på at det ikke kommer vann inn i tilkoblingsportene. Krafttoleransen må være stilt inn så lavt at lukkekraften ikke utgjør noen. Figur 3-3: Typisk forløp for inn - og utkobling ved bruk av fotocelle. Jordfeilvarsling hos sluttbruker vil være dyrere og stille større krav til . Servolux PIR DIM har blant annet en fotocelle som følger lyset og ikke tiden. Jeg må ha mulighet til å legge inn en hvis offsett da boksene kan.


Man kan stille inn bevegelsesmelderen slik at gårdsplassen blir . Sikkerhetsutstyr inkluderer fotoceller , pneumatiske mekanis- mer, osv. Når de bringes i nærheden af lys . Stille inn dispenseringshastighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg