tirsdag 13. mars 2018

Mårfeller til salgs

Profesjonell utførelse og god kvalitet- håndlagde feller. Det er lurt å sette ut fellene tidlig for at dyra skal bli. Etter vår mening er Kania mårfeller de beste slagfellene for mår.


Velkommen til Pedersens Vaabenlager AS sin nettbutikk. Vi fører et riktig utvalg våpen til jakt og konkurranse. Vi sender varer over hele landet daglig.

Følgene feller bruker jeg ved fangst av mår, mink, ilder og røyskatt. Jeg har ikke hatt tid til å spenne opp så mange feller hittil denne sesongen. Til nå har kun feller vært spent opp, men likevel har det resultert i . Mårfelle Tradisjonsrik norsk felle for mår.


Bruksanvisning for oppspenning følger hver felle. Conibear 12 Pris: 19- (inkl. mva) Høyde: 13. Denne fella MÅ bygges inn . Se Diverse under hovedmeny.


De fleste jakt-butikker har forskjellige slags feller til mår for salg.

I år er det også smågnagerår i store deler av landet noe som ofte fører med . Ser at fella har mange fellestrekk med noen svenske gode feller. Syningfella uegnet for mår? Bufret ÅPNINGSTIDER I JAKT OG FANGSTBUA TIRSDAG OG TORSDAG FRA 10.


En hytteeier ved Aursunden sendte Retten et bilde som han lurte var en rev fanget i en klappfelle. Høye skuddpremier på rovdyr. Feller og fangstanlegg ble bygget for å lykkes ! Viltpleie, skuddpremie, salg av skinn. Katta Bob gikk i mårfella til Kjell Snoen. Som mange kanskje har fått med seg så har vi nå også til mår lagt ut til salgs for . KROER: Sist helg ble det oppdaget to mårfeller i skogen ved Ålerudmyra i Kroer.


Den ene av dem var aktivert for fangst. Ronny Hammer fra Trysil kan ikke beholde ilderen som han fanget i ei mårfelle tidligere denne uken. For fredet vilt, på rød liste, er statens . Er ikke ankommet, men har dem rett over helga. Har fra før Synningsfella og har stk på . De tillatte drepende fellene er først og fremst feller beregnet på . Bare viltarten som redskapet er beregnet for, skal bli fanget.


Bufret Scweizerstøvervalper-ventes-pdf.

Fangstredskapet skal plasseres slik at . Gode priser- lynrask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg