fredag 9. mars 2018

Sukkermelon

Den ene kaller vi sukkermelon og den andre vannmelon. Melon deles inn i to hovedgrupper. Sukkermelonene har alle et kjernehus i midten av melonene, . Honningmelonen har et fast fruktkjøtt med god tyggemotstan og en litt mildere smak enn andre sukkermeloner. Smaken er best og melonen friskest om den er .

I likhet med honningmelon har Piel de sapo noe bedre holdbarhet enn andre sukkermeloner. Likevel er den kuldeømfintlig og bør ikke oppbevares i kjølerom. Norsk(e) navn: melon, sukkermelon.


Utbredelse: først dyrket i Afrika og Persia . Finn alle synonymer til SUKKERMELON i kryssord. Det finnes to typer melon. Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag.


Her får du hjelp til å løse kryssordet.

Af sukkermeloner kender vi bedst honningmelon, frøskindsmelon, netmelon, galiamelon, cantaloupmelon og charentaise. De er alle varianter af samme type . Melon, også kalt sukkermelon , Cucumis melo, ettårig urt i gresskarfamilien. Meterlange stengler, store, femlappede blad og gule, enkjønnede . Får kuglerunde, mellemstore frugter.


Søgning på “ sukkermelon ” i ODS. Surkkermelon har kjerne i midten, mens frøene i vannmelon sitter spredt i fruktkjøttet. Begrep: Vi har to hovedgrupper av melon: sukkermelon og vannmelon. Værd at vide om meloner: Værd at vide om sorten: Formering: Placering.


Super lækker som forret f. Vi deler dem gjerne inn i to grupper, sukkermelon og vannmelon. Galiamelon, også kjent som sarda i Sørøst-Asia, tilhører sukkermelon -familien og er blitt ganske vanlig å finne i norske dagligvarebutikker. Der kan sås i en såbakke eller minidrivhus, . Hos sukkermeloner findes kernehuset i midten, og dem vi bedst kender er : honningmelon, frøskindsmelon, . Ellers fant McClintock fram til de mest eksotiske og utsøkte kombinasjoner.


Kyss til å begynne me ferske erter eller sukkermelon , fulgt av noe mørt og ungt, lam . Stor, i førtiårene, tykkfallen, ansiktet arret som en sukkermelon , mørkt fettete hår strøket bakover til en hestehale.

Hva i helsike skal dette bety? Forsiktig med å spise frukt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg