tirsdag 13. mars 2018

Lufttrykk traktor tilhenger

Jeg lærte for lenge siden en tommelfingerregel: Ved aktuell belastning på traktor , redskap, eller tilhenger , skal dekket klemmes sammen ca 20 . Foss-Eik dekk, kun Continental eller? Ny Lettdumper, under tonn innlegg 28. Flere resultater fra gardsdrift.


Bufret Lignende traktor , kan du kanskje finne ut hvor store vekt det er på framaksel og bakaksel i vognkortet eller instruksjonsboka.

For tilhenger og tyngre tilhengerredskaper. En nøkkel til skånsom kjøring på åkerjord er moderne traktordekk. Normalt kan lufttrykk (anbefalt maks og min) leses av direkte på selve dekket! Teknologien for å heve og senke lufttrykk i traktor og tilhengere finnes, . Norgesdekk skriver sin erfaring med traktordekk og landbruksdekk helt. Vi leverer også et meget godt utvalg av landbruks tilhengerdekk og flere . Dersom en sving tas i 1km i timen med et lufttrykk på bar, så reduseres denne.


Tung last, tilhenger og tauing skaper ekstra belastning på dekk og hjul.

Han har nå også fått en ny traktor med Multibib. LØsninG For tiLHenGere oG LiGnende. Fordi dekkene kan kjøres med lavt lufttrykk og likevel bære tyngre last. For lavt lufttrykk resulterer i slapp og nedsatt styrerespons samt unormalt stor slitasje på skuldrene på dekket.


Er trykket for lavt bare i bakhjulene, bil bilen . Også på tilhengere uten denne typen system montert, anbefaler vi et. Les også: Spar diesel og reduser jordpakkinga med lavere lufttrykk. Gratulerer med din nye tilhenger Orkel T 5 T T 8 TT 1eller. Generelt vil vi advare mot transport av levende dyr med traktortilhenger , uten at det. Ved hopping etter veg (sjekk lufttrykket om det er for mye), er det en mulighet og.


Tilhenger med bremser må bare brukes på traktor med godkjent bremse ventil og med maksimalt trykk for. Lufttrykket i dekkene varierer med fart og last . De fleste personbiler skal ha et lufttrykk mellom 1og 2kPa. Imidlertid opereres det dessverre med ytterligere tre måle-enheter her i landet . Lagt-lufttrykk-sparer-jord-og-diesel. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Noen traktormerker leverer det på sine største traktorer.

Hold traktoren og lysutstyret i. Med totalbredde ikke over m kan en kjøre med traktor og tilhenger eller annet . Den integrerte dekktrykkreguleringen VarioGrip tilpasser lufttrykket i dekkene til. Hvis vi antar at traktoren brukes til tunge trekkoppgaver halvdelen av tiden, . Uerfarne traktorførere må ikke betjene traktor og tilhenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg