tirsdag 13. mars 2018

Kårbolig vedlikehold

Vi har nå investert mye penger og huset krever mye vedlikehold som er ikke gjørt siste år. Vi har ryddet mye og gjørt absolutt mye arbeid på . Beregning av kårverdi innlegg 6. Oppussing av hus med borett. Flere resultater fra gardsdrift.

Nybygg For at det skal eksistere et jordbruksmessig . Landbruksøkonom og takstmann Bjørn Aasen ber folk tenke seg nøye om før de bygger kårbolig på garden. Det kan være både praktisk og . Står det noe i avtalen om at kårfolket skal bidra med enten vedlikehold eller gårdsdrift. Da er det imidlertid viktig å være klar over skillet mellom vedlikehold og.


Disse kan du ikke få fradrag for i inntekten (se egen sak om kårbolig ). Skattefritaket omfatter også kårbolig (føderåd)når kårmottakeren bærer alle. Som driftskostnader regnes ikke bare vedlikehold av bygningen og dens .

Det gis fradrag for kostnad til vedlikehold og forsikring av hus samt lignende kostnad for. Jeg har pusset opp den nedslitte andre-etasjen i huset mitt, kan jeg trekke ifra vedlikeholdsutgiftene på skatten? Og har det noe å si om jeg . Utgangspunktet i skatteretten er at det gis fradrag for kostnader som er pådratt for å erverve, vedlikeholde eller sikre skattepliktig inntekt.


Det er også flere forskjeller, bl. Vedlikehold på kårbolig blir privat utgift). Grøftefornyelse er vedlikehold av dyrket mark og skal føres til fradrag i sin. Verdien av bruttolignet kårbolig og uttak av produkter fra gården . Oppsyn og vedlikehold skal vi kunne greie uten at kårboligen forringes i verdi.


Jeg synes ikke bobestyrerens argumenter for utleie er gode nok, . Ved oppføring eller fradeling av kårbolig skal det vurderes behovet for. En ekstra bygning for vedlikehold og utleie kan også sees på som en negativ faktor. Vegdirektoratets ”Alminnelige regler om bygging og vedlikehold av.


Onkelen som har kårbolig , har hele tiden sagt at alt løsøre, det vil si . Dersom han for sin egen del ikke gidder å besørge nødvendig vedlikehold , men. Kårboligen var beskrevet som leiligheten i andre etasje i en horisontalt delt .

Etablering, utbedring, rydding og vedlikehold av stier og turveier i. Avsetninger til investeringer og større vedlikehold. For dager siden - Pent opparbeidet uteområde - Eiendommen bærer preg av godt vedlikehold. Idyllisk og innholdsrikt småbruk på ca. Som det innerste huset i veien er du fritatt for gjennomgangstrafikk.


TOMT FOR KÅRBOLIG PÅ EIENDOMMENLUNDSKIN GNR.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg