torsdag 15. mars 2018

Sandstrøer hånd

Praktisk og enkel strøer for alt fra salt og sand til frø. Fylles på ved å ta av lokket. Sorterer etter: Relevans, Nyheter, A-Z . En sandspreder med enkel og stabil konstruksjon for sand og salt, med rask innstilling av spredningsmengden.


For strøing i stor og liten skala. En meget solid og funksjonell strøvogn.

Få strøjobben unna i en fart. Fin og jevn fordeling av Salt, San Singel eller Skjellsand. Det kan også tilkoples sandstrøer , lodd osv.


Skjæret leveres med akkumulator og krever dobbeltvirkende hydraulikk uttak og en fri retur. Hos oss finner du et bredt og rimelig sortiment av funksjonelle og effektive maskiner og utstyr for deg som driver jordbruk. Perfekt til grus, sand eller. Kjenn hvordan den ligger i hånden ! Se hvor enkelt du strammer .

Vi har også håndholdt snøfres for mindre oppdrag og bruker snøskufler for hand der også snøfreseren blir for stor. Snørydding av altaner og verandaer kan også . Maskiner med bedre egenskaper: - Skrog i . Heldigvis går de litt hånd i hånd og løsningen er å benytte stripespredning som metode. Da legges gjødsla ned under plantedekket og fordampningen til luft blir.


Strømiddel for glatt føre. Moteur diesel Hatz pour fournir la . Sandstrøer RODECO annonser - MachineryZone. Status : Brukt - Ikke angitt. Tilgjengelighet : Tilgjengelig.


Du kan på enkelt vis på egen hånd installere en mobil overvåkingsenhet i bilen din. I disse dager legger Norges beste ungdomsbedrifter siste hånd på verket før NM på Lillestrøm. UB GTS har utviklet en sandstrøer for rullator.


Mangler: sandstrøer Ønsker bedre samarbeid med Troms fylkestrafikk -itromso. Derfor strekker han ut en hånd til det fylkeskommunale selskapet og kollega. Han sa videre at spesielle lokale krav om sandstrøer og plass til . Elektrisk sausevisp, gelesokker eller håndholdt sandstrøer for å strø på is?

Tre generasjoner Moen styrer familieselskapet med stø hånd. Montering av brøytefeste og hydraulikk til sandstrøer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg