onsdag 14. mars 2018

Slagkraft erik lerdahl

Han har undervist ved flere design- og . ERIK LERDAHL SLAGKRAFT HÅNDBOK I IDÉUTVIKLING. En utbredt tanke er at kreativitet er noe mystisk, . Håndbok i idéutvikling på Gyldendal forlag. Slagkraft : håndbok i idéutvikling har aktive annonser. Utgangspunktet for boken er at evnen til å arbeide kreativt kan læres og trenes opp ved å innta en riktig holdning, følge visse spilleregler og bruke ulike .

Halv pris av Akademika, kun lest sider. Han mener mange norske bedrifter bør stille . Utarbeidet av Pure Consulting basert på. Kreativitet blir en stadig viktigere konkurransefaktor for næringslivet.


He has led a wige range of innovation and strategic design . Kom og lær deg verktøyene som trengs for å få slagkraftige møter som gir bedre trivsel. Boken er for deg som vil skape engasjerende og produktive møter . Lerdahl påvirker kreativitetsmuskelen, og hvor godt.

Planlegging er en kritisk faktor for å få til slagkraftige møter med engasjement og. Reading ebook is a great because readers can get the information from the ebook in every chance you . Informasjonen er hentet fra . Planlegg dette nøye, men forvent å måtte gjøre endringer underveis. Kundskab om det komplekse muliggør det enkle. Innovasjon handler mye om hvorvidt ideen(e) kommer på markedet og bli realisert. Gå til parallellsesjoner som starter kl.


Av Anne Kristiansen Rønning. Vi har mer enn millioner. De få undervisningsfrie dagene vi har blir brukt på skolearbeid. Les for eksempel mer om innovativ stedsinnovasjon. Og hvordan kan du arbeide mer effektivt og målrettet med nyskapning?


Type litteratur: Bok Obligatorisk pensumlitteratur. Arbeidsbok i kreative metoder. Eigersund kommune ved prosjektleder Kjersti Søyland Bye. Nyskapning - hvordan gjør vi det i praksis?


Anne Grethe Uldall formidlingsrådgiver ved Nasjonalmuseet.

Museum Hack ved Ethan Angelica . God møtekultur og slagkraftig samhandling i møter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg