tirsdag 20. mars 2018

Strekkmetall på ramme

Strekkmetall på ramme for sau og geit. I og med at strekkmetallet ligger løst i ramma og holdes på plass av skrudd profil, er det enkelt å skifte ut strekkmetallet til nytt, når det er utslitt. Prisen er oppgitt for varmgalvanisert strekkmetall mm. Vinkeljernet er sveist til rammen på sider og festet med bolter til den ene kortende, som muliggjør å skifte kun nytt strekkmetall ved slitasje av strekkmetallet.


Sprell ”levende” strekkmetall – suveren gjødselgjennomgang.

Rhombos strekkmetall himling er ideell løsning i en rekke bygg, spesielt for store himlingsarealer. Knekt uten ramme , stabil en side, ustabil den andre siden. Vi er forhandler av strekkmetall fra Midthaug. Vi leverer både selvbærende strekkmetall på ramme og enkle plater hvor tilstrekkelig bæring . Løse plater og på selvbærende stålrammer. Vi lager inntil 1x 3cm.


Om ønskes kan vi levere strekkmetallet på ferdige stål bærerammer.

Med forsterket ramme , kan leveres helt opp til lengde 3cm. Nederst: flatvalset strekkmetall med ramme. STREKKMETALL MIDTHAUG STREKKMETALL. Vi selger strekkmetall på ramme med en tykkelse på mm, dvs.


Reimes strekkmetallrister er konstruert med henblikk på lang levetid og effektiv gjødselgjennomgang. Leveres med og uten ramme. Det egenproduserte strekkmetallet sveises l ramme av 3- og mm plate og underliggende bærejern.


Bra sklisikkerhet i gangretningen. Her er det rekkverk i et hjem i Trondheim. De ønsket rekkverk i strekkmetall med en ramme i stål rundt. Port-Teknikk leverer maskinbeskyttelse fra Häfla.


Systemet består av strekkmetall med en støttende ramme rundt, som er svært fleksibelt og enkel å montere. Bunnplate i mm kaldvalsed stål. Ramme av vinkeljern og flatjern.


Lokk av mm kaldvalsed stål. Platene kan monteres i rammer for effektiv skjerming, som her vist i .

Plastplater, våtromsplater, epoxybelegg etc. Alt er fleksibelt og enkelt å montere. I sauefjøs har strekkmetall og trespaltegulv vært enerådende i mange år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg