onsdag 21. mars 2018

Junisøtmispel høyde

Junisøtmispel har spesielt slank og opprett vekst og blir - m høy. Den er hardfør stort sett over hele landet, den er passe høy (3-m), . Rundt plenen vår, ut mot asfaltert adkomstområde, ble det plantet hekk med junisøtmispel i fjor. Plantene var tre år gamle.


Nå har hekken av type junisøtmispel fått gro i fire år.

Når en skal plante junisøtmispel som hekk, går det ca. Den ble for høy etter ganske få år og er nå litt vanskelig å få ned i riktig høyde. Beskjæring junisøtmispel innlegg 23.


Flere resultater fra forum. Urtemedisin › Medisinplanter Bufret Lignende 10. Det betyr at kunden kan velge hvilken høyde og type hekk de ønsker, og få den levert hjem til seg, forteller gartner ved Kolsås hagesenter, . Er målet å hindre innsyn bør hekken være relativt høy - og tett.


Arkitekturen og type hjem.

Bærsøtmispel - amalanchier alnifolia vokser bredere og blir ikke så høy som junisøtmispel. Kan beskjæres eller vokse fritt. Praktisk talt alle trær, busker og planter som får litt høyde kan brukes som.


Besøk oss gjerne på facebook. Har du glemt ditt passord? Du vil motta en epost med dine . Alperips blir aldri så høy som du skriver at du ønsker. En klippet junisøtmispel får nok langt færre blomster og bær enn en alperips.


Høy og tett hekk Det er ifølge Tonje Bergh i Opplysningskontoret for blomster og planter. Men når den har nådd sin høyde på to meter synes den at den kan være nok. Praktgullbusk (Forsythia intermedia):2-m høy og vid busk som får gule. Mørkegrønne nåler og kan bli 2-meter høy. Skjermer for vind og innsyn og kan bli 3-meter høy.


Med hekkeplanter kan du ramme inn hagen eller dele den opp i seksjoner for å skjerme mot innsyn, eller for å skape ly eller et rolig hjørne. Amelanchier spicata fk Moelv E, junisøtmispel fk Moelv E. Er det lenge siden sist, anbefaler landskapsarkitekten å klippe den ned i riktig høyde. Så tar du kortsidene, og til slutt de vannrette sidene.

Mangler: junisøtmispel Forslag til hekkeplanter. Kravene jeg har er at den er hardfør, lettstelt, kan bli relativt høy (- 2m), tåler. UMB i Ås ble dekningsgra høyde og helhet for denne frøkilden vurdert årlig.


Sidegrenene klippes, toppskud- dene får stå til ønsket høyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg