torsdag 15. mars 2018

Elefantøre stell

Denne elegante planten vil holde deg sysselsatt i . Planten er veldig dekorativ, men også svært giftig! Den kjennestegnes av sine vakre sverdformede blader med vakkert. Her er ekspertens liste over fem lekre planter som krever lite stell og som er.


Jeg sier fantastisk, for den tåler omtrent alt, og greier seg uten stell.

Elefantøre eller Alocasia har sin opprinnelse i sydøst-Asia. Jord - Det er en meget hardfør plante som ikke krever mye stell og den er ikke kresen på jordtype (bruk for eksempel vanlig blomsterjord). Her er litt mer informasjon om stell av ulike grønne planter som f. Kjøp gjerne grønne planter med litt tykke blader, de krever lite stell. Her er et utvalg av grønne planter som både er lettstelte og dekorative: . Latinsk navn: Crassula ovata.


Familie: Bergknappfamilien Opprinnelse: Sør-Afrika Utseende: . Tallerkenplante, kinesisk pengetræ, pengeplante, missionærplante, elefantøre , Parasolpilea, pilea peperomioides eller bare pilea.

Den liker stuetemperatur fra grader og oppover. Spør blomsterhandleren din om hvordan plantene skal behandles. Løkke står bak en gummifiken, og på bordet finner du også elefantøre , grønnrenne, maranta, fiolinfiken og mange.


Du kjenner den kanskje som Parasollpilea, kinesisk pengeplante, elefantøre eller misjonærplante? Pilea Peperomioides lyder det latinske . Black Magic elefantører (Taro svart magi) er en fantastisk sorten av elefant øre anlegg. Det er et medlem av Arum familien, som er Calla lilje. Du behøver ikke ha så veldig grønne fingre for klare å ta vare på en grønn plante.


For grønne planter trenger som regel ikke å vannes like . Mangler: elefantøre inneplanter som trenger lite stell - viivilla. Hage › Planteleksikon › inneplanter som ikke dør Bufret 20. Er du lei av planter som trenger mye vann og stell , og som dør etter kort tid.


Spesielt hvis elefant øre plantene får full sol, holde jorda alltid fuktig er viktig. Du vil vite hvis plantene ikke får nok vann når bladene begynner å visne. Stelles som en kaktus, da den er en sukkulente.


Det vil si at den lagrer vann i bladene sine. Liker sandholdig jor mye lys og lite vann.

Oppkalt etter botanikeren Georg Wilhelm Steller , er stelle jay også kjent som en furu jay, en lang-crested jay, et fjell jay, eller ved sitt latinske navn, Cyanocitta . Følte neste at jeg var litt slem da jeg spurte hva den krevde av stell , og det var ikke mye til svar å få. I Sverige kaller de den Parasoll-pilea eller elefantøre. Men dei får ikkje noko meir stell enn andre plantar her.


Har kjøpt inn to planter, men aner ikke hva de heter. Ofte kalt for elefant øre. Stell til Alocasia: - Vannes når jorden er tørr. Forespørsel: Bonsaifikus stell.


Stell av blomster og planter - Interflora.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg