fredag 18. juli 2014

Hvordan drenere selv

DÅRLIG DRENERING : Manglende, eller dårlig drenering rundt huset, kan medføre fukt og skader på grunnmuren. Les også: Slik bygger du grunnmuren selv. De fleste av oss har ikke forutsetninger for å følge med når entreprenøren graver opp rundt kjelleren og legger ny drenering. Her gjennomgår vi hvordan. Det jeg har derimot er pågangsmot og læreevne, så hvordan går man frem?


Kan man grave selv med spade hvis man står på?

Drenering av en husvegg 31. Fukt i kjeller, løsninger og pris? Da oppdager mange at det er mye fukt, og at drenering må til. Fuktige kjellere er et stort problem. Vi viser deg hvordan du går frem når du skal legge ny drenering rundt grunnmur og kjellervegger.


Og det er faktisk ikke noe stort problem å lage en ny drenering. Særlig ikke hvis man har en minigravemaskin eller har leid en. Jeg har en i familien som kan grave. Hvor mye tror dere ellers kostnadene blir på med drenering ?

Hvordan vet man hvor mye pukk man trenger . Jeg skal drenere selv , og vil gjøre det sånn. For jeg driver og drenerer , og tenkte at det kanekje kan være morsomt å se hvordan jeg tusler . Jobben kan du selv gjøre, men i noen tilfeller kan være klokt å leie inn. Dette kan tyde på at huseieren enten velger å gjøre jobben selv , eller.


Da bør du spørre megleren disse spørsmålene om drenering av hus. Plenen trenger ikke masse vann selv om det er tørt. Les mer om de vanligste tegnene på fukt og hvordan du forebygger fuktskader.


Re: Grave drenering rundt hus - kostnad? Tipper han angrer på at han gjorde jobben selv. FUKTSIKRING: Denne skissen er en enkel forklaring på hvordan drenering fungerer rundt grunnmuren, under bakken. Jeg støtter Lea i at dette er en helt grei jobb å gjøre selv.


Vi har selv drenert rundt to hus. Gravco as har årelang erfaring med utbedring av drenering rundt boliger og industrieiendommer ved graving. Selv i dag gjøres mange og alvorlige feil ved . Når alle porene er fylt opp med vann, dårlig vekstmedium.


Dårlig drenert jord er mer erosjonsutsatt. Andre vekster konkurrerer ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg