mandag 14. juli 2014

Pris sprengstein

Priser opplastet på bil eks. Sprengstein (på forespørsel). Mottak av sprengstein , kun etter avtale. Priskalkulator for beregning av priser. Betalingsbetingelser – Netto kontant.


Kreditt vurderes etter søknad.

Bestill lastebil med sprengstein 0-600mm. Videre velger du ønsket avdeling for å se de forskjellige produktene og tilhørende priser. Det er minimum dagers leveringsti vi kontakter deg for å avtale tid. Du er ansvarlig for å være til stede ved levering, hvis ikke annet er avtalt.


Samfengt sprengstein , 8 8 50. Knust fjell, 0-1 10 170. Alle priser er oppgitt ekskl. Produktbeskrivelse Sortering. Stein ( ikke sprengstein ) og fyllmasse gis bort.

Stedlig stein fra en gammel mur og mørtel som bandt de isammen. Det gikk mye masse, endel til vei, men mest til tomten. Det er levert og komprimert, men jeg legger det ut for det. Finn laveste pris fra nærmeste anlegg, skriv inn leveringsadressen og hvor mye sprengstein du trenger i lastekalkulatoren.


Kontakt oss for pris ved transport. Kan brukes som fyllmasse til vei og tomt. Pris oppgitt ved kontantsalg. Lyst ut for avhending sammen med sprengstein fra utvidelse av. Transportavstand avgjørende for pris ! OG RESIRKULERING AV ASFALT.


Støpesan - 18 229 . Toppdekke veier og gårdsplasser. Torleif Bækken, Trine Dale og Eigil Iversen. Det planlegges å bruke tunnelmasse ( sprengstein ) for å fylle ut områder i . Men hva kan gro på en flate av sprengstein og pukk?


Stephanie vil vite å sette pris på en gourmetgrill selv om den ikke er på bordet. Det samme gjelder for vanskelig grunn, slik som sprengstein , pukk, osv, samt montering på områder med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg