onsdag 16. juli 2014

Tiny c dab

Unik skjult løsning for DAB i bil. Csmart integreres med den originale bilradioen og styres via. Tiny lar deg ta inn DAB i bilen som styres med appen på telefonen din. Den tar nær sagt ingen plass i det hele tatt, og er flott når du trener eller i det hele tatt . Monter alltid antennen loddrett, ikke .

I takt med at den foreløpige slukkedatoen for FM-nettet nærmer seg, har DAB - interessen blant bilister tatt seg kraftig opp. Tiny Audio C- Installasjonsveiledning. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Smart DAB -adapter som gir deg en skult løsning for DAB i bil. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. The C -mini can easily be used as a travel DAB radio, easy to carry in your pocket.


Innstallerte en Tiny DAB Chelt etter boka. Tilkobling til bilstereo Analog 3.

Brukervennligheten på en DAB -adapter er ekstremt viktig. En liten med funksjonell DAB -adapter for ettermontering i bil. NAF har testet åtte adaptere som kan ta i mot DAB -signaler i bilen. Vi har valgt et adapter som tar inn dabsignalene veldig bra, og som . Sammenlign DAB - adaptere og se hvilke som er best i test. Med et adapter som nye Tiny Cfølger det med en god antenne som er svært . Det er fortsatt mange biler som ikke har DAB -radio og det er derfor flere.


C -serien under den store internasjonale messen . Lytt til Dab via bilstereoen. Takket være FM-senderen passer den i alle biler. Bare trykk på en knapp, så søkes det frem en ledig frekvens. Digital Audio Broadcasting ( DAB ) er et kringkastingssystem utviklet for å kunne sende. STI- C kan være synkron eller asynkron, og brukes for å kommunisere med.


Subjective evaluation of large and small impairments in audio codecs. Cdrivs av din bils 12V uttag och ger dig DAB ljud via FM bandet. Her finner du alt du trenger å vite om DAB og Volvo.


Blindern 15° C på Blindern.

NRK P- BARE PÅ DAB : En kanal vi hørte mye på under denne testen. Hente opp en forhåndsinnstilt DAB - minneinnstilling. Installer CDAB -adapteren til bilstereoen som vist nedenfor, både.


Klyp fast de tre medfølgende miniklipsen antennen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg