torsdag 10. juli 2014

Luftsete traktor

Je har erstattet det mekaniske setet i flere eldre traktorer med luftsete. Et par ganger har je kjøpt bare sjølve fjøringsunderstellet fra Ole Kristian . Sete i valtra innlegg 29. Luftsete - hvor lenge skal de holde på lufta innlegg 29.


Flere resultater fra gardsdrift.

Bufret Lignende Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Sears 12V luftsete med varme. Brukes til traktorer og anleggsmaskiner. Vippeinnstilling av setepute grader.


Hytta har flatt gulv og mulighet for både luftsete og fjæring. Profilinformasjon om selgeren. Modellskiftekampanje på CLAAS traktor. Som standard leveres traktoren med: De luxe hytte, Bi spee luft sete , .

LEVERINGSKLARE TRAKTORER PÅ LAGER. Maskinhytten som arbeidsplass skal være behagelig for kropp og sinn. Vibrasjoner er skadelig for ryggen og helsa di! Les om viktigheten med god ergonomi . Kompakt innfestning til traktor.


A- traktor selges med utstyrspakke kr. Her er den perfekte traktoren for deg som er avhengig av å ha en lav traktor. Traktor med serdeles få timer,selges. X serien er en lettkjørt traktor med gode ytelser. CL modellene med luftsete , AC, teleskopspeil og fire ekstra arbeidslys gir.


På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte. Det finnes ett stort utbud av av flere olike merker og modeller. Allsidig, driftssikker og effektiv traktor med lave driftskostnader, beskjedent.


Vær spesielt forsiktig når du kjører ned bratte bakker med en lastet traktor. John Deere 6R-serie traktorer leveres nå i tre attraktive prisutgaver: . Tilpasset snøfres, med så stor kapasistet som mulig. New Holland TS115A traktor med 16Xgirkasse hicth ra tunge løft, reguleringsventiler, førerhus luftkondisjoneringen, luft sete , forsynt med Alo Q55 .

Her får du mye traktor for pengene! Products without images have been . Velholdt traktor med hovedstrømbryter, luftsete og fri retur. Rapporter annonse FINN-kode: . LS traktorer produseres i Sør-Korea, og er av topp kvalitet! Masse forskjellige redskaper og ekstrautstyr til å ha bak og fremme på frontlaster og . Utilsiktet kontakt med kontrollene kan få traktor eller redskap til å bevege seg.


Lekkasje høyrenav, må bytte tettering. Ny del Stigtinn høyreside mangler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg