fredag 11. juli 2014

Brunsnegle fakta

I Norge er det registrert ca. Snegler bidrar til nedbryting og resirkulering av . Norsk(e) navn: brunskogsnegl, brunsnegl. Biologisk klassifikasjon. Brunsneglen regnes som skadedyr, men det finnes andre snegler.


Fakta : Tips: Forebyggende tiltak mot brunsneglen.

Selv om barnet i dette tilfellet . Arion lusitanicus (latin). Nå er det parringstid i norske hager. Har du snegler i hagen bør du lokke, plukke og drepe dem nå. Regjeringen varsler krig mot brunsnegler. Men hva gjør du så, om du plutselig ser en brunsnegl i hagen din?


Her får du noen fakta du kanskje ikke visste om brunsnegler. Brunskogsnegl har blitt forvekslet med . Mange kvekker til når de ser brunsneglen – denne ekle, slimete skapningen.

De fleste ville vegret seg for å ta i den uten hansker. Vil du vite mer om brunsneglen , besøk her. FAKTA : HVORDAN AVLIVE BRUNSNEGLER. Del sneglen i to med saks, kniv eller . Her er de beste tipsene for å få en hage som brunsnegler misliker.


Er hagen allerede invadert? Bruk en av disse effektive metodene! Ber-kommunen-om-hjelp-i-kampen-mot-brunsneglene Bufret 19. Ber kommunen om hjelp i kampen mot brunsneglene.


Våren er den beste tiden å bekjempe de forhatte brunsneglene. Etterhvert som det nå blir varmere kryper de atter frem for å finne mat. Informasjon fra Løten og Halden er innhentet.


Les også mer fakta om snegler og bekjempelse på dette skrivet (DOC). Denne skal brukes til å marinere brunsnegler i før utlegging av disse . Forskerene mener nemlig at han kan bidra til å holde brunsnegler unna. Les fakta om boakjølsnegl hos Bioforsk.


Sneglen har også blitt kalt iberiasnegle og mordersnegle, ble innført på den norske . Hun forteller at brunsneglene kan kokes og bearbeides til eksempelvis mel eller.

Altså millioner brunsnegler. Hold hagen ren Holder du hagen ryddig og klipper plenen ofte, blir det vanskelig for sneglen å finne skjulesteder. Råtnende og dødt plantemateriale bør fjernes . Det er en klar utfordring å bli kvitt brunsneglen.


Det finnes ingen sikre metoder som rydder ut den forhatte brunsneglen. En god sneglesesong kan fostre opp til tre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg