fredag 25. juli 2014

Forautomat fugl

Felleskjøpet nettbutikk - Høns og fugl. Vi kan tilby fôringsautomater til fugler med forskjellig utforming. Fuglebrett er den tradisjonelle måten og mate fuglene på.


For at fuglene skal trives optimalt er kun det beste foret godt nok. En av markedets eldste og kanskje mest brukte forautomat.

Vinterstid er det ikke lett for fuglene å finne mat. Forautomater til glede for fuglene og deg selv. Gi fuglene noe å spise i vinter.


Med et rommelig fòrdepot vil du lokke til deg mange ulike fuglearter. Kjenner dere igjen noen fugler? Lettest er det å observere fugler ved foringsplasser. Har dere mulighet til å henge opp en talgbolle eller en foringsautomat.


Fôringsautomat, LÅVE, Rød.

Det å mate fuglene er enkelt, og gir utrolig mye tilbake i form av liv i hagen. Du gjør dessuten en innsats for biofangfold da hager er fine . I milde vintre - kan enkelte fugler som vanligvis ikke er her vinterstid - som. Foringsautomat , nett med brødskalker og meiseboller under en beskyttende busk.


Lage en foringsplass for småfugler. For å lære speiderne å ta vare på småfuglene. Opprinnelig kastet vi maten til fuglene direkte på bakken, men etter hvert ble. En fôringsautomat plasseres slik at den er godt synlig. Ikke glem våre venner småfuglene om vinteren.


Sett opp en foringsstasjon med fôringsautomat eller fuglebrett, fôr med ulik mat og registrer hvilke fugler som kommer på besøk. Har temperatur og vær noe å si? Utefugl oppheng til meiseboller og nøtteposer i Metall 9x40cm.


GRØNNFINK: En av de fuglene som gjerne oppsøker frøautomaten. Lager dere en fôringsplass, så bruk fôringsautomat framfor. Den største faren for fuglene her er luskende katter. Villfuglfrø, villfuglblanding, meiseboller, talgboller, fuglehus, fôrautomat, fuglebrett, jordnøtter.


Fôrautomater on Zookjeden Buddy.

Vi viser her et utvalg av våre produkter, du finner et større utvalg i din dyrebutikk. Utsalgspris kan variere fra . Les også: Hvor drar fuglene når det blir lite med mat? Peanøtter, solsikkefrø fra fôringsautomat , stekemargarin eller meiseboller. Den enkleste måten å lage en foringsautomat hjemme er å bruke en tomflaske. Om ganske kort tid vil de første fuglene dukke opp på automaten!


Genialt produkt som får viltet til å jevnlig komme innom for å se om der er mat. Alt etter hva du putter i de. Eventuell fôring skal foregå på slik måte at fuglen utvikler naturlig næringssøk. Stort utvalg av badekar og sittepinner til fugler. TOK TOK DAILY FÔRAUTOMAT TIL HØNS KG.


Blåmeis og kjøttmeis på foringsautomat. Det er ikke tillatt å bruke fôringsautomat. Norge kan en annen fugl enn kjøttmeis stikke av med førsteplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg