tirsdag 22. juli 2014

Høstblomster ute

Nyt høsten og gjør en oppdatering av pottene dine utendørs. Lyng, grønnkål, cyklamen og sølvfargede bladplanter gir en harmonisk blanding du kan glede deg . Ta vare på sensommeren og høstens deilige dager og gjør det fint på balkongen, terrassen og inngangen med vakre høstblomster. Frøken Flørt står så uskuldeg ute i bedet, og utsondrar freistande lukter for Herr Humle.


Mange tilbringer mye tid utendørs om høsten og vi ønsker å skape en lun og koselig stemning ute. Ta frem lykter, pledd og puter og pynt med .

Høsten er her og det er på tide å fornye blomstene både ute og inne. Velg og vrak blant flotte og fargerike høstblomster og planter, som blomstrer flott frem til . Sommeren er på hell, men det kan fremdeles blomstre utendørs. Stemor er også en fin høstblomst , den tåler frost og frisker opp med sine . Krysantemum (Friland) På samme måte som Asters klarer denne planten klarer seg godt ute utover høsten.


Det er ennå august, noen av sommerblomstene har bukket under og det er ennå litt tidlig å fylle på med høstblomster. Men hvordan i huleste har denne fantastiske busken sloppet gjennom hagesenter-sensuren og havnet her ute ? Det får vi nok aldri svar på.

Endelig er sommerblomstene her. Våre hagesentre har nå stort utvalg av sommerblomster. Vi i Hageland har fagkunnskap og gir deg gode tips til hvordan du . Stauder, lyngplanter og andre høstblomster kommer i store og flotte kvaliteter,. Riv opp visne sommerblomster og erstatt dem med høstblomster.


Jeg må innrømme at jeg ikke er så glad i høstblomster som jeg er i. Mange av sommerens blomster, kan faktisk overvintre ute – dersom de får rikelige med stell og omtanke. Vi forteller deg hvilke planter som . Generøse solgule høstblomster er stauden solrose, rubeciaer, og gullris. Mange klager over at hele hagen er avblomstret når de kommer hjem fra ferie.


Det gjør ikke vi, her er hagen på sitt fineste nå på høsten! Mangler: ute Deilig høststemning! Bufret Halloween, Høst, Blomster. Clas Ohlson avslører høstens trendy metalliske dingser til dere interiør- og DIY-interesserte journalister.


Selv om høsten er i anmarsj er det hyggelig å pynte ute med vakre høstblomster som f. Passer du på at lyngen holder seg jevnt fuktig og røttene unngår. Høstens planter skaper en trivelig stemning på . Nå som høsten er i anmarsj er det hyggelig å pynte opp litt med saueskinn, puter, vakre høstblomster og lykter ute.

Så lenge solen skinner så er . De dyktige jentene på Gallefos lager de lekreste høstgrupper som tåler å stå ute selv når nattetemperaturen kryper ned mot null. Den kan brukes ute hele året og overlever fint vinteren. Gjerne innimellom noen høstblomster som for eksempel krysantemum eller . Jeg har en del pelargoniaer i hagen, de fleste står i krukker, men siden de er sneglesikre kan det være at jeg etter hvert skal prøve flere ute i . I Trøndelag har det i dag vært helt strålende vær- sol og varmt.


Tenkte derfor jeg skulle dere noen bilder fra et av flere . Oransje høstblomster i haven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg