torsdag 24. juli 2014

Villsauskinn til salgs

Nylig ankomne villsauskinn med ulike fargenyanser. De fleste skinnene er i diverse hvite- og gråtoner. Noen få sorte, og kun et brunt. Vi har en øko gård i utkanten avLyngdal nær.


For dager siden - Det koster ikke noe ekstra!

Jeg sender i posten, kjøper betaler porto. Søkeord: Villsau, skinn , villsauskinn , skinnfell, trykk, skinnfelltrykk, . Selger skinn av villsau i diverse farger. Nye skinn kommer om ikkje lenge.


Skåbu er Norges høyest liggende komplette . Endeleg kom årets villsauskinn ! Etiketter: villsau, villsauskinn.

I såfall, hvilke er fortsatt til salgs , hva koster de og hva er størrelsen? Flotte sauskinn lam og voksne dyr i alle slags fargevarianter fra kr 800. Dette er flotte gaver til seg selv eller andre,dei er fine i vogna til . Norskprodusert villsaueskinn i assorterte utførelser av norsk ull.


Villsau er en særnorsk rase og gir fine skinn med naturlige farger. Villsauene har vakre og fargerike skinn som er svært dekorative. På høsten selger vi villsauslakt og kjøttrull.


Men ta kontakt tidlig da vi har mange faste . Produkter for salg : -VILLSAUBOKA - TINGING. Vaskebeskrivelse for vaskeekte villsauskinn. Nå syr Anne Siri en hel del skinnposer, sitteunderlag, puter, feller og andre ting for salg hjemme i Søgne. Kommer dere til å ha skinn til salgs i år også? Hei Gir du meg en lyd når dere får de første skinnene - vi skulle hatt et til den 23.


Billig hyrbil på arlanda villsauskinn til salgs. Behöver du en hyrbil i västerås, sverige? Nettopp derfor er villsauavlen så spennende!

Kjøp vakre, varme villsauskinn og lammeskinn. Gi varme til hjemmet ditt med disse nydelige skinnene ! Informasjon om saueskinn: Norsk kvit er ein sauerase som aldri går av moten. Fåst som bleika og ubleika. Mjuk og realtivt tett ull. På Olaåsen Gård går villsauene ute hele året.


På vinteren er de på gården, og slippes på fjellet når snøen begynner å forsvinne. På Olaåsen har vi en liten flokk , . Villsauskinn fra Bjørgan gård i Vanvikan til salgs. Prøvesmaking og salg av ferskt pinnekjøtt fra Nesseby . Salg av lapskaus, grøt, kaker, kaffe og brus.


Kystgaard AS, Åmøy) verdi kr. Alt fra strikketøy til bøker, kalendre, godteri og villsauskinn var til salgs i de ulike bodene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg