fredag 11. juli 2014

Hvordan plante villvin

Klatrevillvin, alminnelig villvin og rådhusvillvin har en magisk evne til å. Takket være sine store blader holder villvin hus kjølige på varme sommerdager. Men hvor kommer villvin fra? Hvordan planter du den og hva bør du tenke på før.


Klatreplanter har det til felles at de vil opp i verden, men hvordan de.

Fjerne Villvin fra murvegg 11. Villvin som klatrer på fasaden på Mallyan Spout Hotel i Goathland i. Du bør imidlertid være forsiktig med å plante villvin på en trevegg, i hvert . En annen plante som også vokser fort, er Klokkeranken. RØDMENDE: Villvin blir knallrød om høsten hvis den står på en solfylt plass.


Eller er du ute etter en plante som vokser raskt? KLATRENDE: Villvin klatrer villig ved hjelp av klatretråder og den får .

I denne artikkelen viser jeg deg enkelt og tydelig hvordan du gjør. Villvin har slyngtråder som i tillegg har hefteputer i endene som suger seg. Du kan selvfølgelig plante mindre hardføre sorter i krukker som du . Med klatreplanter som klematis, kaprifol og villvin kan du skjerme mot innsyn, skjule. Mange klatreplanter kan plantes i store krukker på balkonger og terrasser.


Fint også om dere har en anbefaling på hvor mange planter jeg trenger pr. Jeg har blitt anbefalt Villvin og Arkitektens trøst. Villvin (Parthenocissus) er en planteslekt med omtrent arter i vinfamilien. Det vitenskapelige navnet kommer fra gresk parthenos, jomfru og kissos, eføy.


Villvin får fantastiske høstfarger, i tillegg til ta den er en vakker og frodig plante gjennom sommeren. Både humle og villvin mister bladene om vinteren, så vil du ha skjermet. Huker opp denne, siden jeg er ute etter noe jeg kan plante til ekstakt . Stiklinger av vilvin innlegg 30. Kan humleplanten krype bortetter bakken innlegg 17.


Flere resultater fra forum. Bufret Disse vakre og robuste plantene kan du plante alle steder i hagen, de klatrer.

La klatreplanter som klematis, eføy, kaprifol eller villvin slynge seg oppover . Noen planter som vindel, humle og blåregn slynger seg rundt andre planter og opp, mens andre, som erteplanter og villvin har slyngtråder i. Her finner du forslag til seks ulike klatreplanter og litt om hvordan de stelles. Den greier fint å dekke en vanlig bue, dersom du planter en på hver side. Det finnes tre ulike arter villvin og flere sorter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg