onsdag 30. juli 2014

Plommetomat plante

Dra gjerne til et gartneri som produserer selv, da får du planter av god. SORTER Det finnes et hav av utvalg når det gjelder tomat -sorter. Står plantene i drivhus, kan man beholde en til sideskudd om man har god plass. Liten plommetomat med meget søte og gode frukter.


Plant tomat i store bøtter eller sekker med frisk god jord.

Posts about plommetomater written by Eidsvåg hagelag. Det kan være lurt å merke hver plante om de skal tyves eller ikke, sånn at man ikke . Hvor ofte det skal vannes, avhenger av sol, temperatur og hvor stor potte plantene står i. Plommetomatene har som navnet sier, formen som en plomme. Når de første karakterbladene titter fram, er det på tide å plante over i potter.


Näringsvattna med Biobact Tomat under hela odlingssäsongen för att få . Kjøpte noen plommetomat planter forleden,navn vet de jo aldri på plantesenter.

Ser ut som de er klatrende,stemmer det:? Bufret Lignende I begynnelsen kan det føles litt tøft å kutte toppen av dine vakre små planter. Tomat er egentlig ikke en plante som egner seg for nybegynnere. Den krever mye av både vann, næring og lys, sier gartner i Hageselskapet, . Norsk navn: Tomat Botanisk navn: Solanum lycopersicum.


Slik prikler du tomat - og chiliplanter. Få med så mye røtter som mulig. Men, vil du så før april så må du ha ekstralys til plantene. Har du ikke ekstralys så bør du vente. Det er bedre å starte sent enn å få veike tynne . Tomater kan plantes i store krukker, i plantesekk eller rett i jord på bakken.


Tomat planten min visner bort, hva har jeg gjort galt? Selv om tomat i norske husholdninger oppfattes som en grønnsak er den. Et av naturens mirakler når tørre frø fra i fjor blir små planter på kun få dager. Tirsdag i påskeuka fikk jeg de siste frøene av tomat og agurk jeg . Det er kanskje bedre å sette plantene tettere (flere planter ), enn å .

CHERRY- OG PLOMMETOMATER. De er alle mærket med sorts navn og har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg