mandag 14. juli 2014

Te mot sår hals

Men hvilken te er det man skal drikke . Honning styrker immunforsvaret og kan hjelpe mot både sår hals og hoste. Hvis du ikke syns sitrondrikken fungerer for deg, kan ingefær- te. En leser har sendt oss en oppskrift på en enkel te mot hovne mandler og sår hals.


Den årlige høst-forkjølelsen har meldt sin ankomst i heimen, og selv om det aldri passer og være syk, kan man ikke gjøre annet enn å godta det. Sår hals er gjerne et tegn på at forkjølelse eller influensa er på gang.

Lakrisrot tar opp kampen mot både bakterier og virus, og lakris- te er derfor et godt valg . Fortvil ikke over vond hals og rennende nese – prøv ut denne enkle og. Kanskje noen av disse tipsene mot sår hals kan hjelpe deg? Det finnes mange urter og planter som benyttes i te mot sår eller vond hals.


En te av ingefær,sitron og honning er et annet populært råd mot sår hals. Disse ingrediensene besitter dessuten ulike medisinske virkninger, som er nyttige ved . Har noen no råd mot sår hals når man ikke klarer å svelge? Ta en stor kopp te , la teposen trekke ferdig, hiv teposen, ta en stoooor spiseskje .

Vond hals er gjerne et tegn på at forkjølelse eller influensa er på gang. KJERRINGRÅD mot influensa, forkjølelse og sår hals. Te av timian er god mot infeksjon. Kaldt omslag mot hevelse ved halsbetennelse: Knus . Ingefær har også god effekt mot betennelser, så har du sår hals kan. Har du hoste kan du for eksempel blande litt lakris i en kopp te , det skal . Ingefær – brukes til å bekjempe kvalme, forkjølelse, sår hals , influensa,.


Du kan lage salvie- te , eller ha den i supper. Når jeg kjenner at halsen tetter seg eller klør i en begynnende forkjølelse så er jeg starks . Drikker som hjelper mot forkjølelse kan du lage selv, for eksempel ved å helle. Kakao hjelper ikke mot sår hals. Det kan derimot gjøre halsen tettere, da melken fører til økt slimproduksjon.


Prøv heller te , gjerne kamillete, . Ingefær inneholder en olje som virker lindrende på halsen, sitron inneholder. Salviete med honning mot sår hals. Timinate mot hoste og rasling i brystet.


De gangene jeg drikker varm te og sånt, blir jeg faktisk mye bedre. Dersom du har sår hals som ledd i forkjølelsen, synes mange at varm drikke, som te , melk .

De fleste ayurvediske helseråd mot forkjølelse, hoste og sår hals dreier seg om å. Ta 2-teskjeer Respiclear i en kopp varmt vann og drikk som en te 2-4 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg