onsdag 30. juli 2014

Eddik mot bladlus

Her får du den etterspurte og miljøvennlige oppskriften på et effektivt middel mot bladlus. Og hjelpen finner du i kjøkkenskapet ditt. Mot bladlus bruker jeg bare vann og intenst arbeid. Fordi bladlusene formerer seg i et forrykende tempo, med mange generasjoner i løpet av en sesong, vil kampen mot bladlus være en . Bladlus på roser og andre planter er ganske vanskelig å få bort.


Bruk eddik som ugressmiddel – dette er vel det beste og pengebesparende hagerådet så langt… og det tar knekken.

Eddik koster ca 2- literen mot ugressmiddel som koster 23-. Grønnsåpe, eddik og vann er også effektiv mot bladlus. Blandingene kan drepe bladlus , men sprøytingen må trolig gjentas for å ta knekken på alle. Tove Ladstein ved Opplysningskontoret for blomster og planter anbefaler at man fysisk fjerner lusene ved å ta bort . Nå er det høysesong for å få bladlus på rosene.


Bladlus er små insekter som lever av å suge saften ut av planter. Bland ut grønnsåpe i vann, og vask . Har du forsøkt å dyrke roser i hagen, har du sikkert stiftet bekjentskap med rosebladlusa - en stor og elegant bladlus med lange, mørke . Mangler: eddik Gamle og nye kjerringråd om hvordan man bekjemper bladlus.

Blogg Bufret Lignende 31. Nå starter bekjempelsen mot lusene. KIRSEBÆRBLADLUS : En av metodene du kan bekjempe bladlus. I kampen mot skadedyrene spiller disse små krabatene nemlig en svært viktig rolle.


Hva er ditt beste tips mot lus på roser? Ja, tror jeg har blanda grønnsåpe og eddik ! Uheldigvis er det sånn at det er bladlus overalt om sommeren, så de vil med all sannsynlighet komme tilbake. Har du fått bladlus i hagen, og trenger et godt råd for å fjerne dem? På denne siden har vi samlet flere gode råd på hvordan du skal bli kvitt . Kjerringråd mot lus på roser. Tiden er inne for å gå i krig mot lusa!


Bufret Har man fått lus på plantene kan man lage seg et lusmiddel av tobakk. Man tar så to spiseskjeer . Her kan man eventuellt erstatte eddiken med rødsprit. Vann som har blitt noe fortynnet med eddik hjelper godt mot bladlus. Ikke legg for mye eddik i vannet.


Eventuelt kan du bruke vann med eddik. Derfor sylter han kronbladene i eddik.

Drypp litt eddik på etter egen smak. Roser blir ofte angrepet av bladlus , men fortvil ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg