tirsdag 29. juli 2014

Helios pesto

Grønn pesto med basilikum 1g. En smak av det ekte Italia. Liker du italiensk mat er denne pestoen midt i blinken! Bruksområde: På nykokt pasta . Her ser du vårt utvalg av økologisk pastasaus og pesto.


Helios grønn pesto - HELIOS.

Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. En syntetisk pesto som mangler smak av basilikum. Den grønne pestoen inneholder de tradisjonelle pestoingrediensene som basilikum og pinjekjerner. Innhold: Gresskar (), solsikkeolje, cashewnøtter . Smaker også godt som pålegg og til egg.


En ekte hjemmelaget pesto inneholder olivenolje, basilikum,. Den passer for eksempel godt på nykokt pasta og på grønnsaker. Det har kommet en ny pesto i salg i vanlige matbutikker som for eks.


Den er økologisk og vegan og koster under kr!

Tidligere har jeg delt oppskrift på pastareder med rød pesto. Pastaredene blir så fine,. Potetsalat med pesto smakar nydeleg og held seg lun heilt fram til grillmaten er. I denne testen har vi sammenliknet et utvalg pesto.


Bruk den på nykokt pasta, på tomat og mozzarella, eller som . Kutt opp og ha alle ingrediensene i en bolle. Dryss over gresskarkjerner og hell over litt linfrøolje . Kjøp HELIOS PESTO GRØNN MED BASILIKUM ØKOLOGISK 130G stk og alt annet av dagligvarer billig på nett hos Toolbox. I følge helios sine hjemmesider, kan denne kjøpes i helsekost eller i. Du kan helt fint lage FODMAP-vennlig pesto fra bunn, men av og til er . Pesto er også en kilde til protein. Pestoen er ferdig til brukAllergener Inneholder nøtter . Både gul og grønn pesto er helt . Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Jeg synes den smakte godt, så denne går . Toppes med soltørket tomat, pesto og parmesan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg