mandag 14. juli 2014

Brukte verktøymaskiner

Vi får ofte inn brukte maskiner. Dreiebenker, ferser, metallsager, slipemaskiner, roboter osv. Et svært omfattende og variert lager av verktøymaskiner. Spar penger ved kjøp av nye eller brukte maskiner.


Vi er leverandør både til privat som til offshore. Selskap - Verktøymaskiner og tilbehør, brukte - Norge.

Mazak - Okuma - dreiebenker – fresemaskiner. Vi demonterer selv og betaler kontant. Her har du muligheten til å selge dine brukte verktøymaskiner.


To spesialområder for oss er Slipeservice og Service på verktøymaskiner. Hwacheon er største leverandør av verktøymaskiner til bilindustrien i Sør-Korea, som er et utvilsomt kvalitets-stempel. Vi leverer idag tjenester over . Lagan Hydraulisk presse 135T. Retrade er et avhendingssamarbeid hvor de store private og offentlige selskapene selv selger sine brukte maskiner, utstyr, kjøretøy og annet .

Bordsag med mulighet til fres, søylepusse maskin, sagblader. Når du kjøper en brukt maskin fra oss kan du kan du være sikke på at du. Brukte verktøymaskiner søkes. Alle brukte maskiner fra Ravema leveres med garanti, og vi lover at. CNC- verktøymaskiner for skjærende bearbeiding.


HM superprofil kutter ZØ140mm. Halvstavfres HSS Ø1x RZ(Hvitsten). Nettopp i denne nisjen med bruktsalg av eldre verktøymaskiner , er det . Bud på brukte verktøymaskiner. Konvensjonell dreiebenk.


CNC verktøymaskiner hovedstrømmen av moderne produksjonsutstyr, er en hot vare på markedet. Hvordan kan jeg velge den beste brukte verktøymaskiner Do? Ved kjøp av brukt maskin verktøy, er det viktig å kjøpe verktøy som kan slipt og . Maskinering av komplekse flater og geometrikontroll i verktøymaskiner. GibbsCAm ble brukt for første gang på . Den er den største verktøymaskin -investeringen i fastlandsindustrien på Vestlandet noensinne.


I sommer kom den til Bergen Engines i Hordvik . Ann-Kristin Holm har ikke lagt til beskrivelse ved deres annonse: Grønn og svart verktøymaskin.

MASSE VERKTØY, maskiner , arb. Lineær aksen er mye brukt i presisjon verktøymaskiner maskin. Her finner du et godt utvalg av verktøy, maskiner og verneutstyr både brukt og nytt. Hvis du ikke finner ønsket maskin eller verktøy så kan du helt enkelt legge inn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg