onsdag 25. november 2015

Leie kvistkvern

Trenger du hjelp av en kvistkutter til å rydde i grøntarealet ditt? Vår kvistkutter gjør jobben din enklere. Stor helt ny kvistkvern til leie pr dag (ettermiddag- ettermiddag) eller helg (fre- man) pr dag.


Den er utstyrt med svinghjul med kniver, kontrakniv . MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, .

Vi driver med utleie av lifter, maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, privat så vel som offentlig sektor i områdene Jæren, Sandnes , . Vi er også tilgjengelig i hele Norge! God kvalitet til lave priser. Nå kan du bestille utleiemaskiner fra vår hjemmeside.


Ta kontakt for andre utleie -tidspunkter enn det som er nevnt over. EDH leier ut maskiner og verktøy til privatpersoner og bedrifter. Samtidig er leie en fleksibel løsning der du til enhver tid har tilgjengelig det utstyret som passer best til oppdraget.


Vi har egne sertifiserte kontrollører som sørger . Prisene er inklusiv MVA og forutsetter at maskinene leveres tilbake i samme stand som de ble utlevert.

Det er billigere enn for eksempel å leie tilhenger, og mye enklere, spesielt for de uten bil eller tilhengerfeste, sier leder for innsamling og . Hos MyLift kan du leie alt av maskiner og utstyr til store eller små prosjekter. Leie en kraftig fliskutter. Det aller meste vil nok gå igjennom en kraftig fliskutter. Noen som har noen innspill eller erfaringer med hvordan en . Greenmech Eco Arborist 150- kvistkutter.


Hageavfall krever mye arbeide, men en kvistkvern løser mange problemer. Man kan selvsagt leie tilhenger eller varebil, men det finnes . Vi har mer enn års erfaring med utleie til bygg- og anleggsbransjen. Hos AML kan man leie alt fra fliskuttere, . Tekniske spesifikasjoner på leie av fliskutter: Fliskutter Jensen A 3: Maskinvekt . Utleie av Fliskutter Jensen A 328. Det vi ikke har, det skaffer vi.


BAS Maskinutleie tilbyr utleie av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsprosjekter. Vårt utleietilbud består av et bredt utvalg maskiner og utstyr fra kjente . Minigraver og kvistkutter kan du også leie hos oss. Vi gjør alltid vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd. UCO leier ut maskiner, utstyr og moduler til bygg- og anleggsbransjen og andre profesjonelle aktører.


Se vårt utvalg i venstremenyen.

Nedre Eiker Krødsherad Rollag Flesberg Hurum Røyken Lier Geilo Øvre Eiker Modum Nore og Uvdal Sigdal Hol Ål Hemsedal Gol 0 . Hos oss kan du leie følgende maskiner: Jordbor Stihl BT 120.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg