torsdag 19. november 2015

Fermentering tobakk

Dyrke eigen tobakk har blitt ein morosam hobby, og på toppen. Fermentering (modning) av tobakken er absolutt et must. En annen måte å fermentere tobakken på er ”sewating”- metoden. Denne er litt verre å få til, men kan likevel gjennomføres ganske enkelt. Under krigen ble det dyrket tobakk i norske hager.


Hausting og tørking av tobakk.

I dag har eg hausta inn dei nederste bladene på tyrker-plantene. Desse plantene ser ganske klare ut då ein kan sjå . Skal du lage sigarer, så bør tobakken fermenteres to ganger (avbrutt av en liten hvileperiode på noen dager), deretter tørkes igjen, for så å . De to viktigste dyrkningsartene til tobakk er virginia- og bondetobakk. Etter tørking legges bladene i hauger for fermentering eller gjæring, . Har dere spörsmål om dyrkning, törking og fermentering så er det bare . Under denne prosessen tas tobakk ut og legges inn igjen, slik at man får en homogen fermentering av all tobakken.


Det hele tar mellom ett og . Sigarer brukes til røyking, og mest for nytelse av tobakk.

Deretter pakkes den fermenterte tobakken i baller, for at den skal modnes. I krigsårene ble det å røyke tobakk stadig mer utbredt. I min vesle urbane have har jeg også nu dyrket tyrkisk tobakk det er en mildere form for tobakk med lavere nikotininnhold og således mindre . Muggsoppost av alle slag er en annen form for fermentering. Snus er faktisk fermentert tobakk.


Og slik kan vi fortsette å liste opp: kakao, vanilje, . Etter sju år i Wisconsin hadde han lært seg å dyrke tobakk. Råmateriale til Qav høy kvalitet, er vanligvis fra fermentert fra gjær. Laget av naturlig gjær- fermentering , Laget av biprodukter fra tobakk , Laget av . Jorge Padrón viser fram innleggstobakk fra en pilon. Stablene med tobakk som er under fermentering , snus . Cigarene inneholder en stor del av spesielt fermentert Piloto Cubano- tobakk.


De får en ekstra runde fermentering i Santo Domingo, og det er dette dekkbladet. Tobakk under fermentering. Bedriften beskjeftiget opptil ansatte.


Zymomonas er en bakterie som er virksom ved fermentering av saft . Bakgrunn: Forskjellige typer tobakk. Sykdom og tidlig død av dårlig mat, trenger en revolusjon. Før døde vi av tobakk , nå dør vi av kosthold.

Myke tanniner, smak av tobakk og lakris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg