tirsdag 17. november 2015

Vekstbelysning led

LED vekstbelysning er neste generasjons dyrkelys. IKEA - VÄXER, LED plantelys, Du kan dyrke planter innendørs hele året, også når det er. Passer til VÄXER stativ til vekstbelysning og KRYDDA planteenheter. Noen mener at fordi LED kan gi lys med en fordeling av bølgelengder som passer til følsomhetskruven for planter så skulle fotosyntesen bli . LED Vekstlys for ditt drivhus eller innendørs kjøkkenhage.


Method Seven Operator LED Brille.

Vekstlys er lamper som sender ut lys på eksakt riktig bølgelengde for å hjelpe plantene til å trives og utvikle seg. Plantelampe Standard 6W LED 60°. W COB LED Growlight Spider 4. Mars LE Reflector 9 200w.


Den relativt lille vekstlampen vil gjøre det. Vi har lys for å bringe plantene til å trives. Disse basilikumplantene ble dyrka i vinduskarmen i januar.


Forbedrer veksten til dine planter med optimalisert LED belysning Lyset på 24W produserer 630nm, 660nm og 460nm lys Avgir meget lite . Estor vanlig skrusokkel.

Bla deg nedover denne siden og få en god oversikt over det utvalget vi har innenfor kategorien vekstlys. LED -teknologien har for alvor etablert seg i samfunnet vårt, og gir store. På et annet, ikke-plante-relatert, forum jeg er på var det ei som lagde sitt eget led vekstlys ved å blande røde og blå lamper. Hvordan utnytte LED lampenes muligheter?


Bilde av SolarMass Ecospot LED 6W plantelys, E27-sokkel. Slik får du vekstbelysning i flere etasjer, noe som sparer plass. Når det gjelder pære, vil jeg anbefale LED -pære for å få lavest mulig . Du finner alt fra LED - vekstlys -skinner, LED -vekstlampearmatur, LED -vekstlyspærer og mye mer. Optimalt vekstlys : Det har kostet rundt 600. LED -lys i drivhuset på Mære landbruksskole.


Produksjonsleder i gartneriet . En enkel setup for deg som vil ha en rask løsning på plass. Vekstbelysning til dine inneplanter. Foreløpig har ikke LED - vekstlys slått igjennom i kommersiell planteproduksjon i veksthus.


Det skyldes at LED -lampene ikke ennå kan innfri det . Du kan lese mer om vekstlys og led på våre temasider om lys. ApolloLysdioden 180X3W 540W LED - lampe bølgelengde konfigurasjon av LED : enheter modulære, hver modul har LED 15pcs, PC i hver modul . LED -lampe med varmthvitt lys som passer til planter som trenger tilleggsbelysning i boligen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg